Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul pe care Duckadam l-ar fi dorit la naţionala României: "El a vrut să transforme tot ce înseamnă concepţie în fotbalul românesc"

Selecţionerul pe care Duckadam l-ar fi dorit la naţionala României: "El a vrut să transforme tot ce înseamnă concepţie în fotbalul românesc"
Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, consideră că doar Ladislau Boloni ar fi putut schimba "faţa" naţionalei României, cu proiectul pe care-l propusese.

Duckadam, despre selecţionerul care ar fi salvat România. "Edi Iordănescu nu are cum să-şi dea demisia acum"

Au fost reacţii virulente, după înfrângerea cu Muntenegru, scor 2-0, din primul meci oficial al lui Edi Iordănescu pe banca naţionalei României. 

"E o zi frumoasă. Din păcate, o zi tristă pentru fotbalul românesc. Nu mai vrem să ne aducem aminte legat de meciul cu Muntenegru. Mă aşteptăm la mult mai mult. În primul rând, mă aşteptam la un rezultat bun. Nu aveam foarte mari aşteptări la un joc bun, dar la un rezultat bun mă aşteptăm. Dar, din păcate, a fost şi un joc slab, şi rezultatul pe măsură. S-a greşit peste tot", a declarat Duckadam.  

Fostul portar consideră că doar Ladislau Boloni ar fi putut salva echipa naţională. De altfel, fostul selecţioner a negociat cu FRF, dar instalarea nu s-a realizat, după multe zile de negocieri. 

"Din păcate, am mai spus-o, trebuie să repet, asta e valoarea noastră la ora actuală. Cred că doar o schimbare majoră în fotbalul românesc, pe care ar fi trebuit să o aducă Loţi Boloni, mai putea peste câţiva ani să ne scoată la lumină.

Să schimbăm tot ce n-a mers până acum, pentru că aşa vom continua. Vom pierde cu Bosnia, vom face egal cu Finlanda şi ne vom zbate tot în anonimatul ăsta şi n-o să mai ajungem la un campionat european sau mondial.

Repet, Loţi Boloni nu a acceptat condiţiile FRF. El a vrut să transforme tot ce înseamnă concepţie în fotbalul românesc şi avea nevoie de cel puţin doi ani. Federaţia nu a fost de acord. Mergem din rău în mai rău", a mai spus Duckadam. 

Cât de Edi Iordănescu, Duckadam a susţinut că va rămâne în funcţia de selecţioner cel puţin până la finalul celor patru partide din iunie. 

"Nu are cum să-şi dea demisia acum. Sunt patru jocuri legate. Va trebui să le ducă la capăt şi probabil, dacă rezultate vor fi asemănătoare, o să fie demis", a adăugat fostul preşedinte de imagine al FCSB. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuromania muntenegruladislau boloniedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare