Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, răspuns de ultim moment pentru două transferuri de la FC Botoşani! Fotbaliştii vizaţi | EXCLUSIV

FCSB, răspuns de ultim moment pentru două transferuri de la FC Botoşani! Fotbaliştii vizaţi | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a luat cuvântul, după ce Ilie Dumitrescu a indicat un fotbalist pe care echipa finanţată de Gigi Becali să-l transfere pe un post descoperit.

Ce spune Mihai Stoica despre transferul fotbalistului indicat de Ilie Dumitrescu la FCSB

FCSB a rămas descoperită pe postul de fundaş central. Iulian Cristea s-a accidentat la naţionala României, în meciul cu Muntenegru, iar în cel mai negru scenariu poate lipsi jumătate de an din teren. FRF a oferit diagnosticul în privinţa lui Iulian Cristea

Dacă meciurile oficiale ar începe în acest moment pentru FCSB, Toni Petrea ar putea trimite în teren, pe postul de fundaş central, doar jucători reprofilaţi: Dragoş Nedelcu, Denis Haruţ şi Ovidiu Popescu. 

Recent, Ilie Dumitrescu a propus un fotbalist echipelor care se bat la titlul Ligii 1. Apărătorul central de la FC Botoşani, Joyskim Dawa (26 de ani), a fost lăudat de fostul fotbalist. 

De altfel, Dawa a fost subiectul unui transfer la FCSB în iarnă, când doar Edjouma a ajuns în Berceni de la FC Botoşani. Acum, mai mult ca niciodată, FCSB are nevoie de un fundaş central, dar Dawa nu este o soluţie pentru stilul de joc al echipei conduse de Toni Petrea. 

Mihai Stoica a oferit răspunsul despre un posibil transfer al apărătorului lui Marius Croitoru. 

"Am văzut ce descriere i-a făcut Ilie Dumitrescu lui Dawa, că e puternic, dă bine cu capul, e bun pe construcţie. Îţi spun că are mari probleme la construcţie. Acum, nu, nu s-a pus problema, au fost discuţii mai vechi (n.r. - despre transfer). 

Nu aş avea ce fundaş central să propun din Liga 1 (n.r. - lui Gigi Becali). Fundaş central puternic şi înalt a fost Planic. Dacă propunerile mele nu sunt acceptate, atunci îmi văd de treabă", a declarat expertul Orange Sport.  

FCSB a primit răspunsul lui Ionuţ Nedelcearu! Fanii, încântaţi de alegerea făcută | EXCLUSIV

Enriko Papa, ocolit şi el de FCSB

Nici Enriko Papa (29 de ani), căpitanul lui FC Botoşani, nu este luat în calcul de FCSB pentru un transfer, în ciuda ultimelor informaţii. 

"Papa e liber, poate semna cu oricine. Sunt minciuni (n.r. - referitor la un transfer la FCSB). Cică are patru oferte din străinătate, dar vrea în România. Nu e nicio intenţie din partea noastră, e un băiat  admirabil, dar acolo îi avem avem pe Octavian Popescu, Tănase, de la naţională, Musi, în care avem mare încredere şi trebuie să capete minute, Oaidă. Nu vrem să luăm jucători ca să concureze între ei şi să nu crească", a mai spus MM Stoica. 

După ce "s-a fript" cu transferul lui Andrei Miron în Cipru, jucător care a plecat liber de contract, deşi Valeriu Iftime deţinea 70% din drepturile unui transfer ulterior, finanţatorul lui FC Botoşani a setat un preţ mare pentru Dawa. 

„Dawa, la ora actuală, 800.000 de euro este ultima sumă la care aş putea să negociez, mai jos nu îl dau. Nu (n.r. – dacă a început negocierile cu Gigi Becali)”, a spus Valeriu Iftime, pentru Antena Sport.

Afla mai multe despre: joyskim dawatransferuri fcsbmihai stoicagigi becalimihai rotaruvaleriu iftimefc botosani 

viewscnt
Articole similare