Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir şi-a continuat atacurile virulente: "Suntem ruşinea Europei. Edward Iordănescu îşi strică de tânăr toată cariera"

Dumitru Dragomir şi-a continuat atacurile virulente: "Suntem ruşinea Europei. Edward Iordănescu îşi strică de tânăr toată cariera"
Comentarii

Naţionala României a avut parte de un start de coşmar în noua ediţie a Ligii Naţiunilor şi a pierdut, scor 0-2, în deplasarea din Muntenegru. În urma meciului dezastruos făcut la Podgorica, Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, i-a distrus pe jucătorii lui Edward Iordănescu.

"Suntem ruşinea Europei. Nu ştim să facem un marcaj, nu ştim să face presing, nu avem forţă, nimeni nu dă cu capul, nici în apărare, nici în atac, nu facem o alunecare ca lumea, nu ştim să stăm în teren, nu putem alerga, păcat de Edward Iordănescu. Îşi strică o carieră de tânăr. Îşi distruge cariera, pe FRF o doare la pălărie.

Cei de acolo sunt puşi politic şi ştiu că nu păţesc nimic, n-au făcut nimic în zece ani de când ne-au dat pe noi afară, n-au dat o bidinea pe clădirile alea lăsate de noi. Suntem o ruşine. Nu am niciun fel de răutate în mine, dar mă doare sufletul, sunt român. Eu am prins perioada în care aveam trei echipe în primăvara europeană, ne calificam la EURO, la Mondiale, nu se poate aşa ceva, bă, fratele meu.

Nu am fost niciodată atât de jos în ultimii 50 de ani, suntem la pământ. Eu n-am mai văzut aşa ceva până acum" , a declarat Dumitru Dragomir la Prima Sport.

Muntenegru - România 2-0

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Au marcat Mugosa ’66 şi Vukcevic ’87. Ambele goluri au venit după greşeli ale lui Chiricheş.

  • Muntenegru: 1. Mijatović – 7. Vešović, 5. Vujačić, 6. Tomašević-cpt., 2. Vukčević – 23. Marušić (4. M. Vukčević ’79), 20. Raičković (19. Šćekić ’79), 10. Janković (18. Savićević ’84), 16. Jovović (8. D. Božović ‘56) – 17. Hakšabanović (3. Radunović ’84) – 9. Mugoša. Selecţioner: Miodrag Radulovic
  • România: 1. Niţă – 2. Raţiu, 6. Chiricheş-cpt., 17. Rus, 11. Bancu – 18. Marin (8. Cicâldău ’78), 3. Cristea (5. Creţu ‘13), 14. Olaru (10. Maxim ‘46) – 9. Ivan, 19. Tănase (7. Alibec ‘65), 13. Mihăilă (23. Mitriţă ‘65). Selecţioner: Edward Iordănescu

În primul meci al grupei, Finlanda a remizat cu Bosnia-Herţegovina, scor 1-1 (Pukki 45+1 – pen. / Prevljak 90+3).

Clasament: 1. Muntenegru – 3 puncte, 2. Bosnia – un punct, 3. Finlanda – un punct, 4. România – niciun punct.

În etapa următoare, marţi, de la ora 21.45, România va întâlni în deplasare Bosnia-Herţegovina.

Tricolorii mai au programate în această lună următoarele partide:

  • Sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): ROMÂNIA – Finlanda
  • Marţi, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): ROMÂNIA – Muntenegru

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare