Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei dintr-o lovitură! FCSB îl vrea şi pe căpitanul lui Botoşani. Iftime rupe tăcerea despre transferurile cerute de Gigi Becali: "După meciul cu Dinamo negociez" | EXCLUSIV

Trei dintr-o lovitură! FCSB îl vrea şi pe căpitanul lui Botoşani. Iftime rupe tăcerea despre transferurile cerute de Gigi Becali: "După meciul cu Dinamo negociez" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Sunt zile decisive pentru următorii fotbalişti pe care finanţatorul FCSB, Gigi Becali, îi doreşte la echipa bucureşteană. Afaceristul e interesat de alţi doi jucători de la FC Botoşani, iar Valeriu Iftime a oferit o primă reacţie.

FCSB îi vrea pe Dawa şi Papa după ce l-a transferat pe Edjouma de la FC Botoşani

Valeriu Iftime a comentat ultimele dorinţe ale lui Gigi Becali. Telekom Sport a anunţat că la FCSB pot ajunge alţi doi fotbalişti de la FC Botoşani, după ce Edjouma a semnat. Cei doi jucători vizaţi sunt Enriko Papa şi Joyskim Dawa, titularii lui Marius Croitoru. 

Din informaţiile Telekom Sport, FC Botoşani aşteaptă finalul sezonului regular, pentru a obţine calificarea în play-off cu un lot intact. 

Mijlocaşul albanez, care e căpitan la echipa din Moldova, nu e de vânzare, susţine Valeriu Iftime. "Raspunsul meu nu a fost, pentru că nu comentez subiectul ăsta acum. Este o discuţie pe care Becali a înaintat-o atunci când l-a cumpărat pe Edjouma şi mai voia un fotbalist. I-am spus că nu se vinde, să vedem după meciurile pe care le mai am acum, dar în niciun caz nu e vorba despre o sumă anume şi nici nu e nimic clar în momentul acesta. Adică nu e nimic de discutat despre preţ, oameni, transfer. 

Papa nu e de vânzare. Dacă la Botoşani ceva nu e de vânzare, e vorba despre antrenor (n.r. - Marius Croitoru) şi Papa, ca să ştiţi", a declarat acţionarul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, pentru Telekom Sport. 

Discuţia decisivă, după meciul FC Botoşani - Dinamo, din Liga 1

În schimb, trecerea fundaşului central Dawa la FCSB s-ar putea face. Apărătorul a fost dorit "la pachet" cu Edjouma de Gigi Becali. În cele din urmă, camerunezul se poate transfera la echipa din Berceni chiar în această săptămână, dacă FC Botoşani îşi asigură, într-o mare măsură, calificarea printre primele şase echipe ale Ligii 1. 

"La Dawa este discutabil, la un preţ bun poate să plece. Marius Croitoru face lotul, nu eu. Azi nu negociez cu nimeni. După meciul de diseară (n.r. - cu Dinamo Bucureşti) pot să negociez. Ultima discuţie pe care pot să o am pentru un transfer sau pentru Dawa va fi după (n.r. - meci)", a mai spus Valeriu Iftime. 

Întrebat dacă mai are şi oferte pentru alţi fotbalişti, Iftime a negat: "Nu, mulţumesc lui Dumnezeu. E adevărat (n.r. - că vin bani), dar rămân fără jucători şi acum e greu să mai găseşti. Nu mai am eu alţi jucători. Dacă erau mai repede, dar aşa e complicat", a încheiat Iftime pentru Telekom Sport. 

FC Botoşani, una dintre echipele preferate de Gigi Becali pentru transferurile la FCSB, e pe locul al patrulea în Liga 1, cu 38 de puncte. Moldovenii au patru puncte avansa faţă de Rapid, prima echipă rămasă în afara locurilor de play-off. 

Echipa antrenată de Marius Croitoru mai are şapte meciuri de disputat din sezonul regular, iar luni, de la 19:55, FC Botoşani joacă acasă împotriva lui Dinamo Bucureşti, pe Telekomsport.ro. 

 

Afla mai multe despre: valeriu iftimefcsbgigi becalienriko papa fcsbdawa fcsbedjouma fcsbgigi becali transferuri liga 1 

viewscnt
Articole similare