Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Marius Şumudică după ce a fost demis de la Yeni Malatyaspor: "Va fi un proces la FIFA"

Reacţia lui Marius Şumudică după ce a fost demis de la Yeni Malatyaspor: "Va fi un proces la FIFA"
Comentarii

Marius Şumudică a fost dat afară de la Yeni Malatyaspor, iar reacţia sa nu a întârziat să apară.

Tehnicianul de 50 de ani a ripostat în mediul online, acolo unde a devenit foarte activ în ultima perioadă.

Şumudică o lasă pe gruparea din Malatya pe ultimul loc în campionatul din Turcia, cu doar 16 puncte acumulate în 24 de etape.

Antrenorul român a reacţionat prin intermediul unei platforme de socializare la auzul anunţului făcut de clubul unde a stat în ultimele patru luni.

Marius Şumudică a anunţat că va depune memoriu la FIFA. Totodată, a explicat că nu a primit bani de la Yeni Malatyaspor pentru rezilierea contractului.

Marius Şumudică a reacţionat pe o platformă de socializare

"Este timpul să le zic ‘la revedere’ celor de la Malatya, fanilor minunaţi, jucătorilor şi membrilor staff-ului. Vreau să le mulţumesc tuturor celor de la club pentru susţinerea arătată în aceste luni. A fost greu, dar am muncit mult şi am avut cele mai bune intenţii. Malatya mi-a reziliat contractul", a scris Marius Şumudică pe Twitter.
"Nu este adevărat că am primit vreo compensaţie financiară. Va fi un proces la FIFA pentru a determina cum ar trebui să se termine lucrurile între mine şi club. Le urez succes celor de la Malatyaspor şi sper că vor rămâne în prima ligă la finalul sezonului", a revenit Marius Şumudică pe Twitter.
"Tocmai am citit declaraţiile şocante făcute de o persoană care a făcut parte din personalul meu în trecut. Acuzaţiile sunt înfiorătoare şi complet false. Îi cer acelei persoane să înceteze imediat să-mi mai folosească numele în orice context. O să-mi las avocatul să se ocupe de această problemă", a încheiat Marius Şumudică, pe platforma de socializare citată.

Afla mai multe despre: marius sumudicayeni malatyaspor 

viewscnt
Articole similare