Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif a vorbit despre demiterea lui Marius Şumudică: "Să vină să ţină un discurs în vestiar"

Mihai Iosif a vorbit despre demiterea lui Marius Şumudică: "Să vină să ţină un discurs în vestiar"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică a fost dat afară de Yeni Malatyaspor, iar Mihai Iosif a comentat situaţia fostului jucător şi antrenor de la Rapid.

Clubul turc a anunţat în mod oficial că l-a demis pe tehnicianul de 50 de ani. Acesta fusese pus în funcţie pe data de 14 octombrie, dar după patru luni de zile a rămas din nou fără echipă.

Anterior, Şumudică o pregătise pe CFR Cluj, în perioada 2 iunie - 28 august.

Deşi a avut şase victorii la rând în Liga 1, parcursul modest din cupele europene şi un conflict intern cu patronul Nelu Varga au dus la despărţirea de gruparea din Gruia.

Ajuns la Yeni Malatyaspor, Şumudică a înregistrat doar două victorii în cele 14 etape de campionat. A fost eliminat şi prematur din Cupa Turciei, de Bandirmaspor, din liga a doua, scor 2-3.

Mai mult, problemele financiare nu au ocolit şi clubul din Malatya. Astfel, anunţul demiterii tehncianului român era iminent şi a venit în cursul zilei de astăzi.

Mihai Iosif, despre demiterea lui Marius Şumudică

Actualul antrenor al Rapidului, Mihai Iosif, a fost chestionat în legătură cu situaţia în care se află Şumudică.

În cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului dintre Rapid şi Voluntari, Iosif a explicat că Marius Şumudică este oricând bine venit la formaţia giuleşteană.

"Să vină să ţină un discurs în vestiar. Eu am vorbit cu Şumudică în trecut. Oricând doreşte să vină să vorbească cu noi, uşa este deschisă atât pentru el, cât şi pentru orice rapidist", a declarat Mihai Iosif, antrenorul celor de la Rapid, la conferinţa de presă.

Rapid o va întâlni pe Voluntari marţi, 8 februarie, de la ora 19:55, în etapa cu numărul 25 din Liga 1. Echipa se află pe locul şapte, cu 42 de puncte.

Marius Şumudică a fost jucător la Rapid în două perioade: 1997-1999 şi 2001-2002. A cucerit titlul din 1999, dar şi două Cupe ale României (1998 şi 2002).

Ca antrenor, acesta s-a aflat la conducerea băncii tehnice a giuleştenilor între 10 iunie 2010 şi 28 aprilie 2011, perioadă în care a stat 32 de meciuri. 

Afla mai multe despre: rapidmihai iosifmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare