Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lecţie pentru jucătorii înjuraţi de Dan Petrescu: "Am rămas surprins. L-am înjurat şi eu!". Cum s-a terminat momentul povestit de Galamaz

Lecţie pentru jucătorii înjuraţi de Dan Petrescu: "Am rămas surprins. L-am înjurat şi eu!". Cum s-a terminat momentul povestit de Galamaz

Fotbal intern

Comentarii

George Galamaz a povestit un episod mai vechi în care a avut un conflict cu Dan Petrescu.

Nervos pentru jocul echipei sale din meciul cu Universitatea Craiova, încheiat scor 1-1, antrenorul celor de la CFR Cluj a fost surprins în timp ce îl înjura pe unul dintre fotbaliştii săi. Momentul a avut loc în prima repriză (VIDEO AICI).

Episodul cu pricina nu este însă unul particular pentru Dan Petrescu. Mihai Stoica a dezvăluit, pentru Telekom Sport, că tehnicianul de 54 de ani a mai avut un moment asemănător în perioada în care o pregătea pe Unirea Urziceni.

George Galamaz a fost cel care a trebuit să încaseze injuriile adresate de antrenor.

Fostul fundaş central a povestit, cu lux de amănunt, cum a reacţionat în acel moment de maximă tensiune, dar şi ce efect a avut respectiva reacţie în relaţia ulterioară cu Dan Petrescu.

George Galamaz a rememorat ce s-a întâmplat când a fost înjurat de Dan Petrescu

"Eram într-un turneu în Scoţia, aveam un amical la baza lui Glasgow Rangers. Fiind amical, neffind multă lume pe acolo, am câştigat şi am avut cu toţii o evoluţie bună. Fiind linişte, l-am auzit pe Dan Petrescu înjurându-mă. Am rămas surprins, pentru că eu consideram că lucrurile funcţionau bine, conducând şi având o evoluţie bună.

Poate am greşit vreo pasă, dar nu ceva flagrant, de aceea am rămas surprins. Am auzit cum m-a înjurat. M-am oprit şi l-am întrebat «pe mine m-ai înjurat»? Da! Am continuat meciul, la sfârşit, după duşuri, am urcat în autocar şi, el stând pe bancheta din faţă şi băieţii pe locurile lor, am ţipat şi eu la el. I-am spus că mă poate înjura, dar nu de morţi. Şi l-am înjurat şi eu!

Ne-am certat, el nu a mai spus nimic. Dar Dan Petrescu nu e un tip ranchiunos, a doua zi am discutat ca bărbaţii şi nu s-a mai întâmplat nimic. Am rămas surprins să mă înjure doar dintr-o fază banală. După aceea, relaţia noastră a fost foarte bună. Ca dovadă că am funcţionat împreună, am rămas căpitanul şi am avut rezultate bune”, a declarat George Galamaz la LookSport.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujgeorge galamaz 

viewscnt
Articole similare