Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu, replică acidă pentru CFR Cluj: "Debeljuh îl calcă intenţionat pe Baiaram". Cât va lipsi fotbalistul Craiovei | VIDEO

Sorin Cârţu, replică acidă pentru CFR Cluj: "Debeljuh îl calcă intenţionat pe Baiaram". Cât va lipsi fotbalistul Craiovei | VIDEO
Comentarii

Sorin Cârţu a ieşit în faţă după remiza dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj, scor 1-1.

Meciul din Bănie a fost unul cu adevărat spectaculos, iar tesiunea a atins cote maxime. Mario Camora a fost eliminat în minutul 85. La fel s-a întâmplat cu Cristian Bălgrădean, înainte de ultimul fluier al partidei.

Claudiu Petrila a deschis scorul cu un şut senzaţional, în minutul 14, iar Gustavo a stabilit scorul final, în ultimul minut al prelungirilor.

Cei de la CFR Cluj consideră că au fost privaţi de un penalty.

Oltenii au ripostat. Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, a ieşit la atac după remiza de pe "Ion Oblemenco" şi a acuzat echipa adversă pentru jocul agresiv.

Oficialul oltenilor a precizat faptul că faultul lui Debeljuh la Baiaram, din minutul 75, a fost unul intenţionat. Jucătorul de 19 ani a ieşit accidentat.

De asemenea, Cârţu a afirmat că tânărul fotbalist a făcut entorsă şi va fi indisponibil cel puţin zece zile.

"Mie mi s-a părut un fault intenţionat acolo la Debeljuh, apropo de toate comentariile astea că ei au avut penalty. Debeljuh îl calcă intenţionat pe Baiaram, pentru că el văzuse că pierde balonul. Uitaţi-vă pe reluări, că văd că se tot comentează că au avut nu ştiu ce penalty. Acolo e o ţinere reciprocă.

Primul care ţine e Debeljuh. Baiaram are entorsă, la primul verdict. Va sta cel puţin zece zile. Cu prestaţia din repriza a doua, nu ne stă nimeni în faţă. Multe se pot întâmpla, multe echipe pot să cedeze. Situaţia, care ni s-a întâmplat, e şi consecinţa acestor accidentări ale unor jucători pe care noi ne bazăm”, a declarat Sorin Cârţu, conform fanatik.ro.

VIDEO cu accidentarea lui Ştefan Baiaram

Afla mai multe despre: u craiovacartu 

viewscnt
Articole similare