Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-a rezistat presiunii puse de Dan Petrescu şi a reacţionat: "Mister, te rog să nu mă mai înjuri, pentru că nu pot juca"

N-a rezistat presiunii puse de Dan Petrescu şi a reacţionat: "Mister, te rog să nu mă mai înjuri, pentru că nu pot juca"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a recidivat în meciul cu Universitatea Craiova din Liga 1, scor 1-1, când şi-a înjurat un fotbalist. Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit un moment în care un fotbalist a reacţionat în faţa "Bursucului".

"Mister, te rog să nu mă mai înjuri pentru că nu pot juca dacă mă înjuri"

Sub presiunea meciului din Oltenia, Dan Petrescu a oferit un nou moment marcă înregistrată. În minutul 28, la 1-0 pentru campioana României, Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi şi a înjurat un fotbalist.

Nu e primul episod de acest fel, iar fostul său colaborator din perioada Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a explicat ce s-a întâmplat în trecut. 

Se pare că jucătorii importanţi ai echipei scapă de furia verbală a antrenorului, iar cei care nu reacţionează sunt loviţi de cuvintele principalului. George Galamaz, fostul fundaş central al Unirii Urziceni, a avut curajul să-i răspundă lui Dan Petrescu. 

"N-o să-l înjure niciodată pe Deac. Eu am lucrat cu el. Se descarcă pe jucătorii despre care ştia că n-o să răspundă niciodată. 

Credeţi că l-a înjurat vreodată pe Maftei? Iar Galamaz i-a spus 'Mister, te rog să nu mă mai înjuri pentru că nu pot juca dacă mă înjuri'. Şi nu l-a mai înjurat", a declarat expertul Telekom Sport, Mihai Stoica. 

De altfel, conducătorul de la FCSB explica faptul că Dan Petrescu va scăpa de acest obicei doar dacă va ajunge la echipa naţională.  

VIDEO Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1, în Liga 1

CFR Cluj, liderul Ligii 1, a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a primului eşalon, în care gazdele au egalat la ultima fază.

CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1, cu 60 de puncte. Echipa de pe locul doi, FCSB, are 51 de puncte şi un joc mai puţin (23). Universitatea Craiova este pe 5, cu 36 de puncte.

 

Afla mai multe despre: dan petrescuciprian deacgeorge galamazvasile mafteimihai stoicauniversitatea craiova cfr cluj 

viewscnt
Articole similare