Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bomba secolului în fotbalul mondial: Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, coechipieri! Mutarea genială pusă la cale de PSG

Bomba secolului în fotbalul mondial: Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, coechipieri! Mutarea genială pusă la cale de PSG
Comentarii

Cristiano Ronaldo ar fi deja aproape de plecarea de la Manchester United, la doar şase luni de la revenire.

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United în vara lui 2021, la 12 ani după ce părăsise clubul pentru Real Madrid.

Lusitanul a plecat de pe Bernabeu în 2018 şi a petrecut trei ani la Torino, însă nu a reuşit să îşi îndeplinească obiectivul cu Juventus, câştigarea Ligii Campionilor.

Pentru a îşi putea începe reconstrucţia, ”Bătrâna Doamnă” a renunţat la CR7, care a revenit pe Old Trafford, unde a făcut istorie sub comanda lui Sir Alex Ferguson.

Lusitanul a marcat iniţial meci de meci după revenire, însă, după aducerea lui Ralf Ragnick, nu a mai arătat forma care l-a făcut letal în cariera sa.

Sistemul bazat pe pressing al neamţului nu i se potriveşte lui Cristiano, astfel că cele două părţi sunt dispuse să se despartă.

La finalul sezonului, Ragnick va lăsa postul de antrenor al clubului şi va deveni consilier, iar un alt antrenor va fi adus în locul său.

Mauricio Pochettino este favorit să îi ia locul, după ce a mai fost dorit în anii trecuţi de United, în urma muncii extraordinare reuşite la Tottenham.

Bomba secolului în fotbalul mondial

Totuşi, PSG nu este dispusă să îşi lase pur şi simplu antrenorul să plece, astfel că francezii au pus la cale un plan ingenios.

Conform Mirror, conducerea formaţiei pariziene i-a informat pe şefii lui Manchester United că îi vor da drumul pe gratis lui Pochettino, dacă Ronaldo se va duce la Paris.

Nici Cristiano şi nici United nu ar mai dori ca lusitanul să continue la Manchester, iar Pochettino a dezamăgit la Paris, astfel că mutarea ar putea beneficia toate părţile.

Dacă şefii de la PSG vor reuşi completeze acest transfer senzaţional, vor îndeplini visele a milioane de fani ai fotbalului, care i-ar putea vedea pentru prima dată pe Messi şi Ronaldo în aceeaşi echipă.

Având în vedere că Mbappe este foarte aproape de Real Madrid, tripleta ofensivă a parizienilor în viitoarea stagiune ar putea fi Neymar - Ronaldo - Messi.

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare