Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întăriri la Academica Clinceni! Clubul ”a plătit penalităţile la FIFA” şi are şapte jucători noi la echipă: ”Avem deja angajamente cu ei”

Întăriri la Academica Clinceni! Clubul ”a plătit penalităţile la FIFA” şi are şapte jucători noi la echipă: ”Avem deja angajamente cu ei”
Comentarii

Partida din etapa a 23-a, dintre Academica Clinceni şi Farul, a fost anulată în baza a patru cazuri de Covid apărute la echipă, printre cei 15 jucători din lot.

După ce a fost revelaţia ultimului sezon şi a reuşit să se califice în play-off, Academica Clinceni este aproape de dispariţie, din cauza problemelor financiare de la club.

Primăria nu se mai poate implica şi aşteaptă invstitori, însă echipa are şanse mici să se mai salveze, după ce majoritatea jucătorilor şi staffului au plecat de la club.

Înaintea meciului cu Farul, lotul Academicii era format din 15 jucători, iar patru dintre aceştia au fost depistaţi cu Covid, motiv pentru care Clinceni a cerut amânarea.

Gică Popescu a anunţat cu două zile înaintea testării că cei de la Clinceni vor raporta cazuri şi vor cere amânarea, iar asta s-a şi întâmplat.

Din această cauză, cei de la Farul au acuzat jocuri de culise la Academica, însă partida a fost oricum amânată, spre dezamăgirea formaţiei constănţene.

La o săptămână după scandal, în urma înfrângerii la limită cu FC Argeş, Augustin Călin a oferit ultimele detalii despre situaţia de la club.

Directorul sportiv al Academicii a vorbit în primul rând de eşecul de la Piteşti, soldat printr-un gol din offside, şi recunoscut că partida cu Farul ar fi trebuit jucată.

Întăriri la Academica Clinceni

În plus, Călin a afirmat că cei de la Clinceni şi-au plătit penalităţile către FIFA şi aştyaptă ridicarea intedicţiei la transferuri, pentru a înregistra noii jucători aduşi la club.

Mai mult, ilfovenii sunt şi în căutarea unui nou antrenor, pentru a îi lua locul interimarului Ene.

Aş fi preferat să câştige cu alt gol, că au avut multe ocazii, am văzut după, a fost marcat dintr-o poziţie clară de offside mult prea mare şi nu ştiu de ce nu a fost atât de vizibilă pentru domnul arbitru.

În cursul acestei săptămâni deja am plătit penaltităţile către FIFA, avem deja angajamente cu anumiţi jucători, care deja sunt cu noi, se antrenează de o perioadă foarte bună de timp, sperăm să avem aceşti jucători, sunt şapte.

Acest meci (n.r. cu Farul) trebuie sa se dispute, că au fost patru cazuri de coronavirus. Asta s-a întâmplat, nu ne-am dorit nici noi acest lucru.

Nu am nimic cu domnul Gică Popescu, înţeleg că reprizinta interesele clubului şi este de datoria dânsului să aibă o replică faţă de noi.

Nu putem în acest moment să mergem să ne îndeplinim obiectivul fără un antrenor. În cursul săptămânii viitoare am câteva discuţii şi o să vă comunic antrenorul care va sosi”, a declarat Augustin Călin.

Afla mai multe despre: augustin călin 

viewscnt
Articole similare