Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii îi cer lui Prepeliţă să plece, jucătorii îl îndeamnă să rămână! Reacţia tehnicianului lui FC Argeş după ce i s-a cerut demisia la meciul cu Clinceni

Fanii îi cer lui Prepeliţă să plece, jucătorii îl îndeamnă să rămână! Reacţia tehnicianului lui FC Argeş după ce i s-a cerut demisia la meciul cu Clinceni

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a câştigat la limită duelul cu Academica Clinceni, scor 1-0.

FC Argeş a reuşit să se impună la limită împotriva Academicii Clinceni, 1-0, graţie unui gol controversat, dintr-o poziţie suspectă de offside.

Piteştenii erau mari favoriţi înaintea partidei, din pricina problemelor financiare de la Clinceni, care au dus la plecări în masă de la club, atât din lot, cât şi din staff.

Echipa lui Prepeliţă ar fi trebuit să se impună cu uşurinţă, dar s-a chinuit, fapt ce i-a revoltat pe fani.

Aceştia i-au cerut demisia tehnicianului, însă jucătorii vor ca acesta să rămână.

Ştiam de la început că vin cu mulţi juniori, ne aşteptam să fie un meci greu, fiindcă erau mulţi tineri care îşi doreau să se afirme.

Nu credeam că la sfârşitul meciului va fi doar 1-0, dar de asta e frumos fotbalul. Prepeliţă sper să rămână în continuare, fiindcă avem un lot valoros şi cred că pe viitor vom fi mult mai puternici.

Sper să-mi revin fizic cât mai repede, să dau câteva kilograme jos şi să ajung la forma în care eram la început. Sperăm să prindem play-off-ul, că azi am câştigat trei puncte”, a declarat Cristian Tănase.

Reacţia lui Andrei Prepeliţă după ce i s-a cerut demisia la meciul cu Clinceni

Antrenorul lui FC Argeş nu a fost prea afectat de scandările suporterilor şi le-a transmis că nu există posibilitatea să demisioneze vreodată.

"Cred că totul a fost mental, am fost tensionaţi, a fost o săptămână mai aparte, dar chiar nu înţeleg unele decizii ale jucătorilor. Bine că am câştigat.

S-a mai strigat demisia şi anul trecut, cred că eu sunt realist în ceea ce am făcut la Piteşti, avem 34 de puncte, suntem aproape de play-off.

Sincer, era mai multă linişte când aveam 9 puncte şi eram pe ultimul loc. Atunci nu i-am văzut aşa de vocali pe suporteri.

Dar eu am declarat, demisia nu o să mi-o dau, că e un act care nu mă caracterizează pe mine. Dacă conducerea mă demite, asta e alta problemă.

Nu cred că nu va mai finanţa echipa. Domnul primar e şi el supărat pe joc. Nu comentez declaraţiile dânsului, eu caut să-mi fac treaba cât mai bine.

Şi suporterii au dreptate, jocul nu e unul pe placul lor, dar am văzut şi alte meciuri etapa asta şi cred eu că echipele deocamdată nu sunt într-o formă bună, dar nici nu aveau cum să fie după această perioadă.

Până când jocul va fi mai bun, importante sunt şi punctele. Altfel nu mai poţi să speri la obiectiv", a spus Andrei Prepeliţă.

Mihai Ianovschi, colaboratorul lui Prepeliţă la FC Argeş, şi-a dat demisia de la club în această săptămână.

Afla mai multe despre: argeş clinceni 

viewscnt
Articole similare