Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TUN de ultimă oră la FCSB. Becali dă marea lovitură şi îl vinde pe Tănase într-un campionat "exotic". Surpriză pe piaţa transferurilor

TUN de ultimă oră la FCSB. Becali dă marea lovitură şi îl vinde pe Tănase într-un campionat "exotic". Surpriză pe piaţa transferurilor

FCSB

Comentarii

Florin Tănase este unul dintre cei mai criticaţi jucători din lotul FCSB-ului, în momentul de faţă, de către patronul Gigi Becali, însă căpitanul roş-albaştrilor ar putea scăpa de latifundiarul din Pipera.

FCSB a avut un start bun în noul an, în care a obţinut o remiză cu liderul CFR Cluj şi o victorie la scor de neprezentare cu rivala Dinamo, însă prestaţiile jucătorilor n-au fost la nivelul aşteptărilor lui Gigi Becali.

Patronul vicecampioanei României i-a criticat pe Octavian Popescu şi pe Florin Tănase, iar căpitanul roş-albaştrilor a fost chiar şi înlocuit în pauza partidei cu Dinamo. Deşi a tot sperat că îl poate vinde în această iarnă pe Tănase, Gigi Becali n-a reuşit să convingă pe nimeni să achite clauza de reziliere a fotbalistului, în valoare de 3 milioane de euro, însă poate da lovitura în ultimul moment.

TUN de ultimă oră la FCSB. Becali dă marea lovitură şi îl vinde pe Tănase într-un campionat "exotic". Surpriză pe piaţa transferurilor

Deşi perioada de transferuri s-a încheiat în campionatele importante din Europa, Florin Tănase poate ajunge într-un alt campionat de top din fotbal mondial. Noul sezon din MLS urmează să înceapă pe 26 februarie, iar oficialii cluburilor au demarat deja negocierile pentru jucătorii pe care îi doresc.

Pe lista cluburilor dispuse să achite clauza de reziliere a lui Florin Tănase a intrat acum şi FC Dallas. Clubul american a demarat negocierile pentru aducerea căpitanului de la FCSB, iar reprezentantul firmei de impresariat a fraţilor Becali, Dragoş Sîrbu, a recunoscut discuţiile purtate cu echipa din MLS.

"Florin e prietenul nostru, ne anunţă de fiecare dată când e contactat cu o propunere de transfer, le filtrăm împreună, pentru că lumea asta a impresarilor e plină de mincinoşi şi de profitori.

Lucrăm acum cu toate pânzele sus pentru el, să-l ajutăm. L-am propus peste tot, sper că vom găsi o rezolvare până la urmă. Au existat discuţii avansate şi cu FC Dallas în SUA, printr-un amic de-ai mei. Acolo, dacă o echipă e interesată de un jucător, anunţă la federaţie şi funcţionează mai departe un sistem gen fair-play, pentru a nu se declanşa o licitaţie nepotrivită între cluburi.

Dacă apar şi alţe cluburi interesate, trebuie să discute întâi cu cei care au abordat deja fotbalistul. Mi se pare o chestie de bun simţ, la fel ca şi în Italia, unde funcţionează nişte formulare-tip, foarte bine aşezate" , a declarat Dragoş Sîrbu pentru playsport.ro.

  • 5,5 milioane de euro valorează Florin Tănase, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 9 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Tănase în cele 21 de meciuri jucate pentru FCSB în actuala stagiune, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: fcsbsteauaflorin tanase 

viewscnt
Articole similare