Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM pe piaţa transferurilor. Tănase scapă de Becali şi semnează cu un club blindat financiar. Fotbalistul pleacă de la FCSB

BOOM pe piaţa transferurilor. Tănase scapă de Becali şi semnează cu un club blindat financiar. Fotbalistul pleacă de la FCSB

FCSB

Comentarii

Florin Tănase poate scăpa de FCSB şi să ajungă într-un campionat din Orientul Îndepărtat.

Fotbalistul de 27 de ani a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, în urma celor mai recente prestaţii din Liga 1.

Jocul căpitanului bucureştenilor din derby-urile cu CFR Cluj şi Dinamo nu au mai impresionat aşa cum se întâmpla anul trecut şi a intrat în gura patronului.

Gigi Becali nu a ezitat să-l critice pe jucătorul pe care speră să primească trei milioane de euro, valoarea clauzei sale de rezeliere.

Deşi a avut mai multe oferte de la echipe din Germania şi Franţa sau din diferite zone ale lumii precum Emiratele Arabe Unite şi Statele Unite, Florin Tănase nu a reuşit să plece de la FCSB.

Florin Tănase, dorit în China

Însă totul se poate schimba în ultimul moment. Golgheterul stagiunii trecute a Ligii 1 este dorit de o echipă din China, susţin cei de la sport.ro.

Perioada de transferuri în campionatul din ţara cu pricina se deschide 14 februarie şi se încheie pe 15 aprilie. Noul sezon din SuperLiga debutează pe 23 aprilie, iar chinezii care au demarat negocierile cu FCSB sunt dispuşi să achite clauza de reziliere a lui Florin Tănase, în valoare de 3 milioane de euro.

Florin Tănase a ajuns la FCSB în 2016 de la Farul (fosta FC Viitorul), dar nu a reuşit să câştige vreun campionat cu gruparea bucureşteană.

Dacă pe plan profesional lucrurile sunt incerte, lui Florin Tănase îi merge bine pe plan personal. După ce s-a căsătorit vara trecută, acesta va deveni tată. Medeea, soţia lui, este însărcinată.

”Eu l-am sunat imediat după meci, i-am zis: ’Ştii că te-am propus, am zis că eşti nr. 1, echipa fără tine e cam stingheră’, el a fost lipsă pe teren, şi el şi Şut, şi Keşeru, am avut 3 lipsă pe teren, şi încă doi fundaşi laterali, a fost degringoladă şi în condiţiile alea.
I-am zis să nu mai tachineze mingea, vreau joc rapid, nu joci cu Chiajna, joci cu CFR Cluj şi ei nu te lasă să tachinezi mingea”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro, după meciul cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: fcsbchinaflorin tanase 

viewscnt
Articole similare