Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa naţională, peste orgolii personale. Edi Iordănescu, împăcare cu Gigi Becali: "Voi avea discuţii şi cu patronul FCSB"

Echipa naţională, peste orgolii personale. Edi Iordănescu, împăcare cu Gigi Becali: "Voi avea discuţii şi cu patronul FCSB"

FCSB

Comentarii

Ed Iordănescu a vorbit despre posibilitatea de a colabora din nou cu Gigi Becali.

Fiul lui Anghel Iordănescu a fost antrenor la FCSB între lunile august şi noiembrie ale anului trecut. Locul său a fost luat de Toni Petrea.

În perioada de trei luni petrecută la vicecampioana Ligii 1 a disputat 11 meciuri şi a obţinut opt victorii, două egaluri şi o singură înfrângere.

În statisticile oficiale este trecut şi un eşec cu 0-3 în faţa celor de la FC Voluntari, din data de 27 octombrie 2021, care a dus la eliminarea echipei din optimile Cupei României.

Pentru acea partidă, FCSB nu a putat a avea 13 jucători disponibili din cauza mai multor probleme de lot, provocate de focarul de COVID-19 şi accidentări.

Federaţia Română de Fotbal a emis, la vremea respectivă, un comunicat prin care anunţa că meciul nu poate fi amânat. Prin urmare, FCSB a pierdut la "masa verde" acel joc cu ilfovenii.

Totuşi, în ciuda unui parcurs ireproşabil în Liga 1, Edi Iordănescu a ales să se despartă de gruparea bucureşteană. Acesta a fost forţat de Gigi Becali, care se implica din ce în ce mai mult peste deciziile antrenorului, aspect peste care actualul selecţioner nu a putut trece cu vederea.

Pentru binele echipei naţionale, Edi Iordănescu va discuta şi cu Gigi Becali

La trei luni de la acel moment, Edi Iordănescu se află pe banca echipei naţionale a României şi a vorbit despre posibilitatea de a coopera iar cu Gigi Becali, dar de această dată în privinţa primei reprezentative.

Selecţionerul a dat asigurări cu privire la faptul că va da uitării disputele din trecut avute cu patronul celor de la FCSB, precizând faptul că interesul echipei naţionale trebuie să primeze.

”Îmi doresc să fac şi muncă de teren cât mai complexă, să călătoresc, să merg, să discut, să ne dăm concursul, să lucrăm împreună pentru îmbunătăţirea fotbalului nostru. Voi avea discuţii şi cu patronul FCSB, l-am asigurat de verticalitatea mea totală şi de faptul că nu vor exista resentimente. N-are nicio legătură, primează interesul naţionalei”, a declarat Edi Iordănescu.

 

Afla mai multe despre: edi iordanescuechipa nationalagigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare