Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vlad, luat la ţintă de Duckadam după gafele cu FC U Craiova: "Are momente de „blackout”, nu alege soluţiile logice"

Andrei Vlad, luat la ţintă de Duckadam după gafele cu FC U Craiova: "Are momente de „blackout”, nu alege soluţiile logice"

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad a fost văzut drept unul dintre principalii vinovaţi al egalului dintre FCSB şi FC U Craiova.

Vicecampioana României nu a reuşit să profite de pasul greşit făcut de CFR Cluj, care a terminat la egalitate, scor 1-1, duelul din Bănie cu Universitatea Craiova.

La o zi distanţă, FCSB primea pe Arena Naţională vizita celor de la FC U Craiova. Deşi fanii sperau la o victorie care să apropie echipa la doar şase puncte distanţă de liderul CFR Cluj, lucrurile nu au stat conform aşteptărilor acestora.

Fără Toni Petrea pe bancă, cel care a rămas în izolare după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, FCSB s-a văzut condusă de două ori, dar a reuşit să smulgă un punct.

Unul dintre motivele pentru care gruparea bucureşteană nu a obţinut toate cele trei puncte este Andrei Vlad.

Portarul a fost văzut de mulţi oameni din fotbalul românesc drept principalul vinovat la golul primit de FCSB din lovitură liberă, de la William Baeten.

Helmuth Duckadam, despre erorile comise de Andrei Vlad

Helmuth Duckadam, legendarul portar care aducea Cupa Campionilor Europeni pentru Steaua în 1986, consideră că goalkeeper-ul de 22 de ani are o parte de vină şi la primul gol încasat de bucureşteni, cel de la Claudiu Bălan.

"Chiar nu pot să-mi dau seama. Are un antrenor de portari, pe „Popică” (n.r. Marius Popa), el ar trebui să ştie ce se întâmplă. Chiar nu ştiu. Din punctul meu de vedere, el a greşit şi la primul gol al celor de la FC U Craiova. N-avea ce să caute acolo, n-avea de ce să iasă. Acel atacant de la Craiova (n.r. Bălan) era sub presiune, cu adversari în jurul lui.

Dacă Vlad nu ieşea, soluţiile atacantului erau foarte puţine, s-a văzut că mingea a fost mai mult împinsă în poartă, n-a fost vreun şut... Are momente de „blackout”, nu alege soluţiile logice, corecte.

La golul doi, chiar nu l-am înţeles, nu ştiu ce-a vrut să facă, de ce a stat unde a stat. Probabil că se aştepta la o centrare... De genul ăsta, nu (n.r. dacă s-a păcălit aşa la o lovitură liberă). Dar am luat şi eu goluri şi printre picioare.

Toţi portarii mai greşesc, numai că el are o problemă. Are momente când apără foarte bine, i-a scos de câteva ori în acest campionat pe cei de la FCSB din situaţii foarte grele, prin intervenţiile lui, dar uite că are şi astfel de momente de blocaj", a declarat Duckadam, pentru ProX.

 

Afla mai multe despre: duckadamfcsbandrei vlad 

viewscnt
Articole similare