Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia fanilor FCSB după remiza cu U Craiova: “Ne batem din nou la locul doi. N-avem antrenor”

Reacţia fanilor FCSB după remiza cu U Craiova: “Ne batem din nou la locul doi. N-avem antrenor”

FCSB

Comentarii

FCSB a fost condusă de două ori de nou-promovata U Craiova 1948, dar a egalat din penalty în prelungiri, după un meci cu scântei, care s-a terminat 2-2.

Reacţia fanilor FCSB după remiza cu U Craiova: “Ne batem din nou la locul doi. N-avem antrenor”

FCSB a înregistrat doar un rezultat de egalitate, 2-2, în faţa celor de la FC U Craiova. Golurile oaspeţilor au fost marcate în urma unor gafe impardonabile făcute de Valentin Creţu şi Andrei Vlad.

Fanii echipei FCSB s-au declarat nemulţumiţi de remiza bifată în meciul cu oltenii. 

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord de la FCSB, a transmis nemulţumirile fanilor faţă de jocul echipei. 

“Încurajăm, în continuare, echipa şi vedem la final. Steaua (n.r. - FCSB) nu joacă nimic. Dacă acum, când ai avut şansa în mână să te apropii la şase puncte de CFR… Asta e! Vlad ne curăţă întotdeauna înainte de play-off şi mi-e să n-o comită şi în play-off. Şi să ajungem să ne batem din nou la locul doi, adică să fie rezervat locul doi pentru noi, tot timpul. N-ai antrenor, asta e.

Jocul echipei e slab. Cu Dinamo, slab. Cu CFR, slab. Cu Craiova, slab. Nici CFR nu trece printr-o perioadă extraordinară, dar uite că are opt puncte în faţă. CFR poate să se încurce fără probleme. Dacă tu de abia o baţi pe Dinamo… că pe Dinamo o bate oricine. Suporterii sunt alături de ei, dar echipa lasă de dorit. Ei nu ne ajută cu nimic pe noi”, a spus Mustaţă pentru Fanatik.

FCSB a rămas la distanţă de opt puncte faţă de liderul clasamentului, CFR Cluj. Miercuri, 9 februarie, de la ora 19:55, FCSB înfruntă Academica Clinceni, în direct pe telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: fcsbmustata 

viewscnt
Articole similare