Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta de milioane pe care Edi Iordănescu a refuzat-o pentru a veni la echipa naţională: "Erau pregătiţi să mă anunţe oficial"

Oferta de milioane pe care Edi Iordănescu a refuzat-o pentru a veni la echipa naţională: "Erau pregătiţi să mă anunţe oficial"

Fotbal intern

Comentarii

Edi Iordănescu a devenit selecţionerul României, dar lucrurile puteau să stea cu totul diferit.

Fostul antrenor de la FCSB a mărturisit că înainte de a accepta oferta Federaţiei Române de Fotbal de a-i lua locul lui Mirel Rădoi, a avut o propunere şi din Arabia Saudită. 

Aceasta era mult mai avantajoasă din punct de vedere fianciar, iar negocierile erau foarte avansate.

Totuşi, refuzul celorlalţi tehnicieni, în primul rând al lui Ladislau Boloni, de a da curs ofertelor de la Federaţie, oficialii de la Casa Fotbalului au revenit asupra variantei Edi Iordănescu.

În momentul respectiv, Edi Iordănescu a mărturisit că a declinat propunerea venită din zona Golfului şi a acceptat postul de selecţioner al echipei naţionale a României.

Edi Iordănescu, despre oferta pe care a refuzat-o înainte de a veni la echipa naţională

"E o bucurie, o mândrie. Nu ascund că la sfârşitul anului trecut au fost primele contacte. După, lucrurile au intrat în impas. Federaţia a spus public şi a spus că discută şi cu alţi antrenori şi avea de unde să aleagă.

Când contactele n-au mai fost cele aşteptate, m-am repoziţionat şi mărturisesc că eram plecat cu un picior şi jumătate pentru un alt contract.

Când Federaţia a revenit, mi-am arătat toată deschiderea şi am venit cu energie şi entuziasm. Putem creşte nivelul naţionalei şi să devenim din nou competitivi, să revenim la un turneu final. Orice antrenor îşi doreşte să fie prima opţiune, iar acolo unde am fost, am fost prima opţiune. În Grecia am refuzat, în Arabia Saudită aveam chiar un acord, lipsea o semnătură.

Aş fi câştigat mult mai mult în Arabia Saudită, însă nu asta a contat. Când am fost contactat de FRF, am anunţat clubul că refuz propunerea pentru că e naţionala ţării mele şi e o prioritate. S-au supărat un pic pentru că erau pregătiţi să mă anunţe oficial. Erau foarte avansate discuţiile, urma doar să primesc biletele de avion şi să plec", a declarat Edi Iordănescu, pentru ProX.
Edi Iordănescu va debuta pe banca echipei naţionale pe 25 martie, într-un amical cu Grecia, urmat de un alt meci de verificare cu Israel, pe 29 martie.
În luna iunie, pe data de 4, România începe aventura în Liga Naţiunilor, în deplasare cu Muntenegru. Din Grupa a 3-a în Liga B mai fac parte Bosnia-Herţegovina şi Finlanda.

Afla mai multe despre: edi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare