Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum poate avea succes Gigi Becali cu FCSB: "Aşa ar câştiga lejer campionatul şi ar face o figură frumoasă în Europa"

Cum poate avea succes Gigi Becali cu FCSB: "Aşa ar câştiga lejer campionatul şi ar face o figură frumoasă în Europa"

Superliga

Comentarii

Cele două contracandidate la titlu, CFR Cluj şi FCSB, au făcut paşi greşiţi în etapa de Liga 1 din weekend.

CFR Cluj, campioana României şi totodată liderul la zi al campionatului, a fost aproape de a obţine cele trei puncte din deplasarea cu Universitatea Craiova. 

Totuşi, gruparea finanţată de Mihai Rotaru a reuşit să restabilească egalitatea la ultima fază a partidei, prin golul lui Gustavo.

De partea cealaltă, FCSB, vicecampioana din sezonul trecut şi ocupanta locului secund în cel actual, a obţinut în extremis un egal cu FC U Craiova, pe Arena Naţională.

Intrat în ultimele 30 de minute ale meciului, Claudiu Keşeru a reuşit să anuleze, din penalty, avantajul luat de olteni prin golul din lovitură liberă al lui Baeten.

În momentul de faţă, distanţa dintre cele două echipe din vârful clasamentului este de opt puncte.

Helmuth Duckadam şi-a ales favorita la titlu

Helmuth Duckadam este de părere că echipa antrenată de Dan Petrescu rămâne principala favorită la titlu, asta dacă va reuşi să îşi rezolve problemele financiare.

Legat de gruparea finanţată de Gigi Becali, fostul oficial de la FCSB consideră că echipa bucureşteană nu are un joc colectiv, ci se remarcă mai mult prin individualităţi. Astfel, nu are şanse foarte mari de a triumfa la finalul campionatului. 

"Dacă se rezolvă problemele de ordin financiar, CFR. Am înţeles că au datorii mari, restanţe de trei luni la jucători. Am citit că mai au vreo 300.000 de euro datorie la Primărie. Dacă-şi rezolvă aceste probleme, CFR va lua titlul, pentru că este mai echipă decât FCSB. 

Da, păi de ani de zile am spus. Dacă FSB ar avea un joc de echipă, la ce fotbalişti sunt în lot, ar câştiga lejer campionatul şi ar face şi o figură frumoasă în Europa. Dar aşa, se bazează pe faptul că ies în evidenţă Octavian Popescu, Tănase sau mai ştiu eu cine, şi aşa câştigă", a declarat Duckadam, pentru ProX.
În etapa intermediară, CFR Cluj joacă astăzi cu UTA Arad, de la ora 17:30, în timp ce FCSB o va întâlni pe Academica Clinceni, miercuri, de la ora 19:55.
 
 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujliga 1duckadam 

viewscnt
Articole similare