Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorii altor echipe nici nu se mai bucură după ce o înving pe Dinamo: ”Îmi pare rău, ar fi mai sărac fotbalul fără ei”

Antrenorii altor echipe nici nu se mai bucură după ce o înving pe Dinamo: ”Îmi pare rău, ar fi mai sărac fotbalul fără ei”

FC Botoșani

Comentarii

Dinamo a fost umilită de FC Botoşani, scor 0-4, în a 24-a etapă a Ligii1.

Meciul cu Dinamo a fost al 100-lea la Botoşani pentru Marius Croitoru, iar jucătorii i-au sărbătorit aniversarea în stil mare.

4-0 s-au impus moldovenii împotriva ”câinilor”, care au rămas cu doar trei victorii din cele 24 de etape de până acum, două venite în primele trei runde.

Echipa pregătită de Flavius Stoican este incapabilă să câştige, iar până şi jucătorii noi sunt căzuţi din punct de vedere psihic.

Antrenorul tot anunţă că formaţia va creşte, însă Dinamo nu arată semne de îmbunătăţire de la meci la meci, ci chiar contrarul.

În alte vremuri, o victorie împotriva lui Dinamo era mare lucru, dar acum adversarele nici nu se mai bucură când trec de ”câini”.

În urma victoriei la scor, Mihai Ciobanu, antrenorul în acte al lui FC Botoşani, s-a prezentat la flash-interviu în locul lui Croitoru şi a afirmat că îi pare rău pentru Dinamo.

Ciobanu a spus că fotbalul românesc ar fi mai sărac fără ”câini”, înainte de a felicita jucătorii săi pentru victoria obţinută.

Antrenorii altor echipe nici nu se mai bucură după ce o înving pe Dinamo

"Îmi pare rău pentru situaţia lor, dar acolo probabil au fost probleme care vin din trecut. Ar fi mai sărac fotbalul, pentru că ne-ar lipsi acest public admirabil.

Sunt echipe cu istorie, cu tradiţie în România, care au un public pe masură.

Victorie concludentă, ca şi scor, dar în teren, băieţii au muncit exemplat pentru asta şi merită felicitaţi.

Ne bucurăm foarte mult pentru Marius şi ne-am bucura ca şi la 200, şi la 300, şi la 1.000 să aibă astfel de serbări, cu multe goluri.

Băieţii noştri sunt recompensaţi întotdeauna de patron când muncesc bine şi au rezultate", a declarat Mihai Ciobanu.

Cu această victorie, FC Botoşani a ajuns la borna 41 şi se află la doar un punct în urma celor de la FC Voluntari.

La şapte lungimi în faţă Rapidului, ocupanta poziţiei a şaptea, moldovenii pot deja să simtă gustul play-off-ului.

Afla mai multe despre: mihai ciobanu 

viewscnt
Articole similare