Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii transferaţi de Stoican la Dinamo au clacat în 12 minute la Botosani! Gafa care i-a "îngropat" pe alb-roşii | VIDEO

Jucătorii transferaţi de Stoican la Dinamo au clacat în 12 minute la Botosani! Gafa care i-a "îngropat" pe alb-roşii | VIDEO

FC Botoșani

Comentarii

Dinamo s-a văzut condusă cu 2-0 la Botoşani după nici jumătate de oră din meci. Primele 12 minute au fost de coşmar pentru echipa lui Flavius Stoican.

Dinamo, lovită de ghinion în primele 12 minute ale partidei cu Botoşani

FC Botoşani a primit vizita celor de la Dinamo, în cadrul epilogului etapei cu numărul 24 din Liga 1. Pentru "cânii" aflaţi într-o situaţie disperată, pe penultimul loc al clasamentului doar deasupra Academicii Clineni, începutul partidei din Moldova a fost unul nefericit. 

Flavius Stoican a fost nevoit să-l înlocuiască pe unul dintre fotbaliştii transferaţi chiar în startul partidei. În al doilea minut al jocului, Tomozei s-a lovit de un adversar şi a cerut să fie schimbat. Echipa medicală a încercat în zadar să-l readucă în teren. Fundaşul dreapta a cerut schimbarea, iar antrenorul a fost nevoit să-şi irosească o mutare. 

Prima lovitură a moldovenilor a venit 10 minute mai târziu, cu "ajutorul" portarului dinamovist. La o centrare de pe partea dreaptă, fotbalistul venit de la CFR Cluj a sărit pe sub minge, deşi mingea a venit aproape de careul mic, iar Mihai Roman II a înscris în poarta goală, surprins de oportunitatea ivită. 

FC Botoşani a continuat să atace, iar Jaja a dus scorul la 2-0. Atacantul lateral a pătruns în interior din partea stângă şi a marcat superb. 

La pauză s-a intrat cu scorul de 2-0 pentru gazdele antrenate de Marius Croitoru. 

Afla mai multe despre: botosani dinamo 

viewscnt
Articole similare