Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo nu mai sperie pe nimeni! Jucătorii lui FC Botoşani şi Valeriu Iftime au afirmat că ar fi ”ruşinos” să piardă cu ”câinii”. Reacţia lui Iuliu Mureşan

Dinamo nu mai sperie pe nimeni! Jucătorii lui FC Botoşani şi Valeriu Iftime au afirmat că ar fi ”ruşinos” să piardă cu ”câinii”. Reacţia lui Iuliu Mureşan
Comentarii

Înaintea duelului cu Dinamo, Valeriu Iftime şi jucătorii lui FC Botoşani au afirmat că ar fi o ruşine să piardă cu elevii lui Flavius Stoican.

Luni seara, FC Botoşani va primi vizita lui DInamo, în a 24-a etapă a Ligii 1. Moldovenii se aşteaptă doar la o victorie, având în vedere situaţia în care a ajuns formaţia din Ştefan cel Mare.

În conferinţa de presă dinanintea partidei, Pap şi Şeroni au afirmat că echipa se gândeşte doar la cele trei puncte, în timp ce Valeriu Iftime a afirmat, la Pro X, că ar fi ”ruşinos” să piardă cu ”câinii”

Dinamo nu mai sperie pe nimeni

Ar fi ruşinos, după un punct la Cluj, să nu câştigăm cu Dinamo. Pentru noi e esenţial să câştigăm, ca să ne calificăm în play-off.

Doar un ghinion extraordinar ar face să nu putem să-i batem pe cei de la Dinamo. Sper să înţeleagă Marius că Dinamo e o echipă periculoasă şi să înţeleagă şi jucătorii.

Noi le spunem, îi pregătim şi sper să batem", a spus Ifitme, pentru sursa citată.

”Trebuie să luăm cele trei puncte, nu vrem să ne gândim la altceva! Va fi un meci dificil, cu o formaţie disperată după puncte, dar avem o echipă bună şi nu cred că avem voie să ne încurcăm.

Nici nu vreau să mă gândesc că vor sparge gheaţa la Botoşani", a afirmat Eduard Pap.

Ne gândim doar la victorie, să ne facem jocul”, a adăugat Alin Şeroni.

Reacţia lui Iuliu Mureşan în urma declaraţiilor făcute de Valeriu Iftime şi jucătorii de la Botoşani

Iuliu Mureşan a auzit spusele celor de la Botoşani şi le-a transmis jucătorilor dinamovişti să se folosească de declaraţiile moldovenilor ca motivaţie.

Eu, dacă aş fi jucător de fotbal, aş folosi asemenea declaraţii. Şi când eram la CFR Cluj, erau declaraţii ale unor patroni pe care le foloseam, le puneam jucătorilor în vestiar, nici nu trebuia să le mai dăm prime de victorie.

Şi până la urmă ei rămâneau cu vorbele şi cu jignirile, iar noi cu trofeele. Jucătorii lui Dinamo să se simtă jigniţi de declaraţiile făcute de cei de la Botoşani, mi-ar plăcea ca ei să aibă o tresărire mare de orgoliu.

Să plătească ruşinea pe care au spus-o ceilalţi despre ei! Nu neapărat acum, ci de câteva luni încoace.

La Dinamo e unitate, se vede asta, situaţia e bună la echipă acum, din acest punct de vedere, comparativ cu ceea ce era la finalul anului trecut.

Un atu important în lupta pentru salvare”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare