Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine a ales Gigi Becali dintre Florinel Coman şi Ianis Stoica! Patronul FCSB a dat răspunsul pe loc

Pe cine a ales Gigi Becali dintre Florinel Coman şi Ianis Stoica! Patronul FCSB a dat răspunsul pe loc

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a ales favoritul dintre Florinel Coman şi Ianis Stoica.

Pe cine a ales Gigi Becali dintre Florinel Coman şi Ianis Stoica

FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii 1. Au marcat Bălan ’41 şi Baeten ’75 pentru craioveni, respectiv Oaidă ’66 şi Keşeru ‘90+2 (penalty) pentru FCSB. 

Penalty-ul a fost acordat pentru o intervenţie a lui Sidibe la Ianis Stoica. În minutul 90+6, de la FCSB a fost eliminat Cristea, el primind al doilea cartonaş galben. Echipa bucureşteană a fost condusă de Mihai Pintilii, deoarece Toni Petrea a fost infectat cu coronavirus.

Pintilii a început partida cu Florinel Coman pe postul de atacant central, dar şeptarul FCSB-ului nu a dat randament şi a fost schimbat la pauză. În locul lui a intrat Ianis Stoica, care a avut o evoluţie bună. 

Gigi Becali îşi doreşte să facă profit cu jucătorii pe care îi promovează la FCSB, iar patronul echipei a fost pus să aleagă dintre Florinel Coman şi Ianis Stoica.

”Acum, dacă mă întrebi... îl aleg pe Ianis între el şi Florinel Coman. Peste două, trei luni, când îşi va reveni Florinel, îl aleg pe el. Acum dacă se şi antrenează ca lumea, dacă trage de el. Dacă se vaită că doare, deşi doctorii zic că nu are nimic, e o reţinere, are o frică. Să joace când îşi revine şi nu îl mai doare", a declarat Gigi Becali, pentru PRO X.

FCSB ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu 52 puncte, în timp ce liderul CFR Cluj are 60 de puncte. U Craiova 1948 este pe 14, cu 23 de puncte. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-florinel coman-ianis stoica 

viewscnt
Articole similare