Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FCSB a primit răspunsul lui Ionuţ Nedelcearu! Fanii, încântaţi de alegerea făcută | EXCLUSIV

ULTIMA ORĂ | FCSB a primit răspunsul lui Ionuţ Nedelcearu! Fanii, încântaţi de alegerea făcută | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB caută fundaşi centrali sau va improviza pentru noul sezon cu jucători pe care-i are în lot. Pentru Orange Sport, managerul general Mihai Stoica a recunoscut că-l admiră pe Ionuţ Nedelcearu, iar răspunsul apărătorului nu a întârziat să apară.

Ce răspuns a dat Ionuţ Nedelcearu despre un transfer la FCSB

Finanţatorul Gigi Becali e dispus să transfere în mijlocul defensivei sau să mizeze pe unul dintre Denis Haruţ, Ovidiu Popescu sau Dragoş Nedelcu, care să-i fie alături lui Iulian Cristea, cel care are postul de titular asigurat. 

MM Stoica a susţinut că nu i-ar putea recomanda un fundaş central din Liga 1 lui Gigi Becali, iar primul nume la care s-a gândit a fost Ionuţ Nedelcearu. FCSB nu a făcut nicio ofertă pentru ex-jucătorul din "Ştefan cel Mare" şi nici nu s-a discutat la nivelul conducerii echipei din Berceni despre posibila sa venire. 

Imediat după informaţia oferită de conducătorul de la FCSB, jurnalistul Orange Sport, Ovidiu Ionescu, a obţinut un răspuns din partea lui Ionuţ Nedelcearu. 

Internaţionalul român i-a oprit pe cei de la FCSB din orice posibil demers pentru transferul său. Ionuţ Nedelcearu a refuzat din start posibilitatea de a ajunge la FCSB. 

"Eu am vorbit cu Nedelcearu aseară (n.r. - miercuri) şi mi-a spus că nu va semna niciodată cu FCSB. Da. Prima dată m-a întrebat de unde am aflat şi după a citit şi el ştirea. Mi-a spus că nu vrea să semneze, că nu vrea el. O să aflăm motivul săptămâna următoare", a declarat jurnalistul Orange Sport, Ovidiu Ionescu. 

  • Răspunsul oferit de fotbalistul lui Crotone i-a încântat, cu siguranţă, pe fanii lui Dinamo Bucureşti. Ionuţ Nedelcearu a fost promovat la prima echipă în 2013 şi vândut cinci ani mai târziu în Rusia, la Ufa, pentru 700.000 de euro.

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a reacţionat imediat după ce a auzit răspunsul tricolorului. 

"E dinamovist. Nu are el treabă cu Gigi Becali. Aici era altă discuţie. Nedelcearu parcă e altceva. Nedelcearu - Cristea... Putem discuta de ceva aici, dar cu ceilalţi trei (n.r. - Denis Haruţ, Ovidiu Popescu şi Dragoş Nedelcu)... Eu spun că încă mai sunt oameni, care pleacă pe un drum şi încă e pe acel drum. E în divizia a treia, da (n.r. - Serie C). A plecat din Rusia, a venit la AEK. Eu cred că era o alegere bună pentru FCSB", a declarat Panduru. 

Iulian Cristea a rămas fără partenerul său din centrul apărării FCSB, Andrei Miron, care a fost prezentat în străinătate la o nouă echipă.

Ionuţ Nedelcearu pleacă de la Crotone

Dinamovistul mai are contract cu Crotone până în 2024, după ce a fost cumpărat de la AEK Atena în schimbul a 1.2 milioane de euro. Totuşi, el nu va rămâne în liga a treia italiană, după retrogradarea echipei. 

Conform ultimelor informaţii, Ionuţ Nedelcearu nu-şi doreşte să continue la Crotone şi nici clubul nu-şi mai permite să-i achite salariul. 

 

 
 

Afla mai multe despre: ionut nedelcearuionut nedelcearu fcsbtransfer ionut nedelcearumihai stoicatransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare