Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Nedelcearu a ajuns în vizorul FCSB! "Ştiu trecutul dinamovist. Îmi place. Din Liga 1 nu am ce fundaş central să-i propun" | EXCLUSIV

Ionuţ Nedelcearu a ajuns în vizorul FCSB! "Ştiu trecutul dinamovist. Îmi place. Din Liga 1 nu am ce fundaş central să-i propun" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că vrea fundaşi centrali, iar managerul general, Mihai Stoica, a anunţat ce fundaş central este pe placul său.

Mihai Stoica: "Îmi place Nedelcearu"

Au început schimbările în lotul FCSB, la scurt timp după finalul sezonului în care au trecut, din nou, pe lângă titlul Ligii 1. Jucătorii aflaţi la final de contract, cu excepţia lui Florin Achim, au plecat de sub comanda lui Toni Petrea. Mai mult, Gigi Becali i-a reziliat şi contractul lui Andrei Miron, titularul pe care nu l-a mai dorit la echipă. 

În acest moment, cuplul de fundaşi centrali de la FCSB ar fi format din Iulian Cristea şi Denis Haruţ, care a revenit de la FC Botoşani, dar Gigi Becali îşi doreşte să transfere în continuare pe acest post. 

Mihai Stoica a recunoscut că nu-i poate recomanda niciun apărător lateral din Liga 1, dar că are un fotbalist român care îi este pe plac. 

Fostul jucător al lui Dinamo Bucureşti, Ionuţ Nedelcearu (26 de ani), care a retrogradat cu Crotone din Serie B, este pe placul managerului general de la FCSB. 

Mihai Stoica a vorbit despre internaţionalul român, care mai are contract cu Crotone până în 2024, după ce a fost cumpărat de la AEK Atena în schimbul a 1.2 milioane de euro. 

Momentan, la FCSB nu s-a discutat despre transferul lui Ionuţ Nedelcearu, iar Gigi Becali n-a fost anunţat pe ce jucător a pus ochii Mihai Stoica. 

"Dacă mă pui să aleg un fundaş central pe care să i-l propun lui Gigi, nu am niciunul din Liga 1. Unul care-mi place, a retrogradat în Serie C, e Nedelcearu. Ştiu trecutul dinamovist, ştiu că-mi place. Îmi place Nedelcearu. 

Nu s-a discutat nimic, nici cu Gigi nu am discutat. Acum m-am gândit la un fundaş central român şi-mi place Nedelcearu. Nu ştiu nimic contractual despre el, doar îmi place. Eu nu ştiu cum a ajuns la acel nivel, de Serie C", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

În cadrul internţiei de la Sport Report, Mihai Stoica a dezvăluit ce ofertă din Serie A a primit Cristi Chivu

Afla mai multe despre: ionut nedelcearumihai stoicagigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare