Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un titular de la FCSB a reziliat contractul. MM: "Gigi s-a hotărât". Vin doi înlocuitori | EXCLUSIV

Un titular de la FCSB a reziliat contractul. MM: "Gigi s-a hotărât". Vin doi înlocuitori | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Unul dintre titularii FCSB, Andrei Miron (28 de ani), a semnat rezilierea contractului cu FCSB. Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, a anunţat plecarea lui Miron de la echipă, după ce Gigi Becali i-a propus fundaşului central să "rupă" contractul care oricum expira în iarna lui 2022.

Mihai Stoica a anunţat că Andrei Miron, fundaşul central al FCSB, a reziliat contractul cu echipa, asta după ce a fost titular în finalul play-off-ului din sezonul trecut al Ligii 1.

Un titular de la FCSB a reziliat contractul. MM: "Gigi s-a hotărât". Vin doi înlocuitori | EXCLUSIV

Transferat în februarie 2020 de la FC Botoşani, gratis, Andrei Miron mai avea contract cu FCSB până în iarna lui 2022. Gigi Becali nu l-a mai dorit pe Miron la echipă, astfel că i-a propus rezilierea contractului, acceptată de fotbalist. Mihai Soica, managerul FCSB, a dezvăluit la Orange Sport plecarea de ultimă oră de la echipă.

"Miron a semnat astăzi rezilierea, acum foarte puţin timp. Termina contractul în decembrie. Gigi a hotărât să nu-i prelungească deloc contractul, sub nicio formă", a spus Mihai Stoica la Orange Sport, care a anunţat că în locul lui Andrei Miron vor veni doi jucători.

Denis Haruţ şi Dragoş Nedelcu - fotbalişti care au contracte cu FCSB, dar au fost împrumutaţi - vor reveni la echipă şi stafful roş-albaştrilor are de gând să-i utilizeze doar fundaşi centrali. Mihai Stoica a anunţat că are mare încredere în Denis Haruţ, fotbalist pe care FCSB a plătit aproximativ 700.000 de euro celor de la FC Botoşani.

"Trebuie să vină doi. Vine Haruţ, care va juca numai fundaş central. Nedelcu este jucătorul nostru, există discuţii în momentul acesta. Mă voi întâlni cu el ca să punem lucrurile la punct. Dacă rămâne la noi, clar va fi fundaş central. Eu cred în Haruţ foarte tare, mai ales fundaş central. Ar trebui adus măcar un fundaş central, nu e de plecat cu Ovidiu Popescu fundaş central", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrei Miron a jucat 23 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la FCSB, timp în care a marcat un gol şi a livrat o pasă de gol.

Miron, scos vinovat de Gigi Becali pentru ratarea titlului de către FCSB!

În egalul cât o finală pentru titlul din Liga 1, FC Voluntari - FCSB 2-2, Andrei Miron l-a "scăpat" pe Cristian Costin la faza golului care a trimis practic titlul la CFR Cluj, al cincilea consecutiv. Chiar dacă Miron l-a lăsat în poziţie de ofsaid nesemnalizat pe Cristian Costin, Gigi Becali a anunţat că vrea să se despartă de fundaşul central, lucru care s-a şi întâmplat în cele din urmă.

Afla mai multe despre: andrei mironfcsbcontractgigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare