Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crotone nu-l mai vrea pe Nedelcearu şi i-a stabilit preţul după retrogradarea în Serie C!

Crotone nu-l mai vrea pe Nedelcearu şi i-a stabilit preţul după retrogradarea în Serie C!

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu (26 de ani), fotbalistul echipei naţionalei a României, nu-şi mai doreşte să continue la Crotone după ce italienii au retrogradat în Serie C, însă nici clubul nu vrea să-i mai suporte salariul după contraperformanţa sportivă.

După ce Mihai Stoica a anunţat că Ionuţ Nedelcearu este un fundaş central pe placul său, dar nu a discutat nici cu Gigi Becali, nici cu fundaşul despre un transfer, a apărut informaţia că italienii de la Crotone nu-l mai doresc pe fundaşul central la echipă, ca urmare a retrogradării în Serie C.

Crotone nu-l mai vrea pe Nedelcearu şi i-a stabilit preţul după retrogradarea în Serie C!

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a spus că Ionuţ Nedelcearu este un fundaş central pe placul său, dar că nu a discutat cu jucătorul sau cu Gigi Becali despre un transfer. Fundaşul crescut de Dinamo, rivala FCSB, nu mai este dorit de Crotone, dar nici el nu-şi mai doreşte să continue la formaţia italiană după retrogradarea în Serie C, scrie ProSport, care anunţă că i-a fost stabilit preţul de transfer.

Italienii de la Crotone solicită 300.000 de euro pentru transferul lui Ionuţ Nedelcearu, pe care l-au adus în vară de la AEK Atena, din Grecia, cu 1,2 milioane de euro. Suma de transfer ar fi una accesibilă pentru Gigi Becali şi FCSB, având în vedere că "Nede" este un fundaş central de echipă naţională.

  • 34 de meciuri a jucat Ionuţ Nedelcearu pentru Crotone în Serie B, reuşind şi două goluri, iar în 31 de partide a început ca titular
  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Nedelcearu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

FCSB l-a dat afară pe Andrei Miron şi caută fundaş central

În exclusivitate la Orange Sport, Mihai Stoica a anunţat că FCSB l-a dat afară pe Andrei Miron, care şi-a reziliat contractul cu formaţia roş-albastră. MM a dezvăluit că echipa este în căutare de fundaş central şi l-a nominalizat pe Ionuţ Nedelcearu drept un apărător care îi place.

"N-am niciun fundaş central din România pe care să i-l propun lui Gigi. Unul care îmi place mie este Nedelcearu (n.r. – Ionuţ, de la Crotone). Îi ştiu trecutul dinamovist, dar îmi place. Nu s-a discutat absolut nimic. M-am gândit ce fundaş central român mi-ar plăcea, iar el îmi place", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: ionut nedelcearucrotoneprettransfer 

viewscnt
Articole similare