Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru n-are încredere în improvizaţia pe care FCSB vrea s-o facă: "E foarte lent"

EXCLUSIV | Panduru n-are încredere în improvizaţia pe care FCSB vrea s-o facă: "E foarte lent"

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a spus că nu crede că Dragoş Neldecu (25 de ani) poate să joace fundaş central la FCSB. Gigi Becali şi Mihai Stoica, împreună cu antrenorul Toni Petrea, plănuiesc să-l folosească pe Dragoş Nedelcu în centrul apărării, post pe care acesta a mai jucat la FCSB.

FCSB s-a despărţit de Andrei Miron şi Vinicius, astfel că are nevoie de fundaşi centrali. Mihai Stoica a anunţat, la Orange Sport, că Denis Haruţ şi Dragoş Nedelcu vor fi jucătorii care-i vor suplini pe cei doi, dar Basarab Panduru nu crede că Nedelcu se poate descurca bine pe acel post.

EXCLUSIV | Panduru n-are încredere în improvizaţia pe care FCSB vrea s-o facă: "E foarte lent"

"Pandi" a spus la Orange Sport că nu crede că e o idee bună ca Dragoş Nedelcu să fie folosit ca fundaş central şi i-as găsit şi hiba principal pentru care nu poate acoperi postul din centrul apărării.

"Nedelcu e fundaş central? Dacă spui că e fundaş central, nu-l văd fundaş central. Mie mi-a plăcut foarte mult că el a plecat undeva unde credea că poate să joace, la Dusseldorf. N-a jucat acolo, a venit la Farul. Nici la Farul nu l-am văzut să facă ceva deosebit. Păcat de el, că el are o calitate, are o fineţe în alergare, dar cred că e prea puţin.

Totul este foarte lent. Ok, pasa pleacă bună, dar nu poţi numai în 2/4 şi din mers. Nu mai merge fotbalul ăla aşa. Nu-l văd fundaş central. Eu aşa cred, că nici Nedelcu, nici Haruţ nu pot să facă pereche cu Cristea", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

În lotul FCSB se mai află un singur fundaş central de meserie, Iulian Cristea, iar în afara lui Dragoş Nedelcu şi Denis Haruţ, Gigi Becali vrea să folosească o altă improvizaţie pentru a dubla postul: Ovidiu Popescu.

Afla mai multe despre: basarab pandurudragos nedelcufcsbfundas central 

viewscnt
Articole similare