Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Andrei Miron a semnat cu noua echipă! Clubul a anunţat transferul

OFICIAL Andrei Miron a semnat cu noua echipă! Clubul a anunţat transferul
Comentarii

Unul dintre titularii FCSB, Andrei Miron (28 de ani), a semnat rezilierea contractului cu FCSB. Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, a anunţat plecarea lui Miron de la echipă. La o zi distanţă fotbalistul şi-a găsit echipă!

OFICIAL Andrei Miron a semnat cu fosta echipă a lui Gabi Tamaş! Unde va evolua fundaşul

Mihai Stoica a anunţat că Andrei Miron, fundaşul central al FCSB, a reziliat contractul cu echipa, asta după ce a fost titular în finalul play-off-ului din sezonul trecut al Ligii 1.

Transferat în februarie 2020 de la FC Botoşani, gratis, Andrei Miron mai avea contract cu FCSB până în iarna lui 2022. Gigi Becali nu l-a mai dorit pe Miron la echipă, astfel că i-a propus rezilierea contractului, acceptată de fotbalist. 

Miron a ştiu să se mişte repede pe piaţa transferurilor şi a semnat cu Hapoel, fosta echipă a lui Gabi Tamaş, cu care a semnat pe doi ani. Clubul a anunţat, azi, mutarea oficială. Hapoel Haifa, din Israel, a încheiat pe locul 5 în play-out. 

Andrei Miron a jucat 23 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la FCSB, timp în care a marcat un gol şi a livrat o pasă de gol.

  • 1,1 milioane este cota de piaţă a lui Andrei Miron, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andrei miron 

viewscnt
Articole similare