Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diagnosticul lui Iulian Cristea, anunţat de FRF! Gigi Becali, nemulţumit de decizia luată de Edi Iordănescu în privinţa fotbalistului FCSB

Diagnosticul lui Iulian Cristea, anunţat de FRF! Gigi Becali, nemulţumit de decizia luată de Edi Iordănescu în privinţa fotbalistului FCSB
Comentarii

Jucătorul de la FCSB, Iulian Cristea, a a suferit un traumatism la genunchiul stâng la meciul cu Muntenegru, pierdut de România, scor 0-2, anunţă frf.ro.

Ce se întâmplă cu Iulian Cristea. Gigi Becali a criticat alegerea lui Edi Iordănescu

Iulian Cristea a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng cu afectarea ligamentului încrucişat anterior. Tricolorul va face deplasarea în Bosnia şi Herţegovina alături de naţională, urmând a fi supus mâine, la Zenica, unor investigaţii amănunţite, a anunţat frf.ro.

Cristea a părăsit terenul accidentat în minutul 13.

România a pierdut cu Muntenegru sâmbătă, scor 0-2, şi va evolua, marţi,de la ora 21.45, cu Bosnia-Herţegovina, în Liga Naţiunilor.

A doua zi după meci, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a comentat decizia lui Edi Iordănescu de a-l trimite pe Iulian Cristea la mijlocul terenului. 

"Acum nu vreau să critic, dar toţi îl văd pe Iulian Cristea fundaş central, numai Edi îl vede închizător?

Joacă acolo cu Răzvan Marin, cu Alexandru Cicâldău, cu închizători de meserie. Păi Darius Olaru nici nu avea cu cine să joace la mijlocul terenului. Cu cine să joace? Cu Alexandru Creţu?”, a declarat Becali, conform Fanatik

De asemenea, afaceristul a transmis că e pregătit să transfere un fundaş central, dacă accidentarea lui Iulian Cristea este de durată. 

Afla mai multe despre: iulian cristeagigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare