Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regretul lui Laurenţiu Reghecampf. Ce echipă spune că nu ar fi trebuit să antreneze: ”A fost o alegere greşită, nu trebuia să o fac”

Regretul lui Laurenţiu Reghecampf. Ce echipă spune că nu ar fi trebuit să antreneze: ”A fost o alegere greşită, nu trebuia să o fac”
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) a dezvăluit că are regrete în legătură cu preluarea uneia dintre fostele sale echipe.

Laurenţiu Reghecampf a făcut primii paşi în antrenorat la doar 35 de ani, la Gloria Bistriţa, la doar un an după ce îşi încheiase cariera de jucător.

Actualul tehnician al Universităţii Craiova a mai trecut pe la FC U Craiova, FC Snagov şi Concordia Chiajna înainte de a face pasul la FCSB, unde şi-a făcut renumele.

Alături de trupa roş-albastră, Reghecampf a cucerit două titluri consecutive şi a condus echipa către primăvara Europa League şi grupele Champions League.

Acesta a fost ultimul antrenor care a condus o echipă din Liga 1 în grupele Ligii Campionilor, iar performanţele reuşite în România l-au propulsat către ţările arabe.

Al Hilal (Arabia Saudită) l-a ”furat” pe tehnician de la FCSB, înainte ca acesta să mai treacă pe la Al Wahda (Emiratele Unite Arabe), Al Wasl (Emiratele Unite Arabe) şi Al Ahli (Arabia Saudită), după un mandat scurt la Litex (Bulgaria).

Cariera sa l-a purtat în multe locuri şi i-a adus sume importante în cont, dar Laurenţiu Reghecampf recunoaşte că regretă una dintre alegerile sale.

Regretul lui Laurenţiu Reghecampf

Tehnicianul de 46 de ani a dezvăluit că este de părere că nu ar fi trebuit să o preia pe Al Wasl, din pricina unor probleme de la club de care nu era conştient.

"Eu cred că momentul în care am preluat Al Wasl, ca antrenor, a fost o alegere greşită.

Nu am ştiut care sunt problemele la club, am fost în mijlocul unui război, între doi preşedinţi de club.

Nu aveam bani, nu aveam condiţiile necesare pentru a face performanţă.

Al-Wasl este o echipă foarte iubită, cu foarte mulţi fani, cerinţele lor sunt foarte mari, dar rezultatele pot fi realizate doar când ai o echipă puternică.

Cred că în momentul în care am semnat cu Al-Wasl nu trebuia să o fac", a declarat Laurenţiu Reghecampf, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare