adplus-dvertising
You are here:

Un fundaş din Liga 1, pe ”radarul” Universităţii Craiova! Fotbalistul este interesat de mutare: ”E dorinţa mea cea mai mare”

Un fundaş din Liga 1, pe ”radarul” Universităţii Craiova! Fotbalistul este interesat de mutare: ”E dorinţa mea cea mai mare”
Comentarii

Universitatea Craiova se pregăteşte pentru o multitudine de schimbări la nivelul lotului în această vară, iar unul dintre posturile pe care are nevoie de întăriri este cel de stopper, întrucât Marius Constantin va părăsi clubul. Aşadar, oltenii au pus ochii pe un fundaş din Liga 1.

Universitatea Craiova şi-a propus să câştige Cupa şi campionatul la începutul ultimului sezon, dar a ratat ambele obiective.

În viitoarea stagiunea, oltenii vor avea aceleaşi speranţe, iar pentru ca Laurenţiu Reghecampf să le poată îndeplini visele, lotul trebuie întărit.

Plecările lui Alex Mateiu şi Marius Constantin a fost confirmate de conducere, în timp ce alţi cinci jucători ar fi pe lista neagră în Bănie.

Aşadar, Craiova are nevoie înlocuitori, iar, conform Prosport, Reghecampf ar fi pus ochii pe fundaşul unei rivale din Liga 1.

Un fundaş din Liga 1, pe ”radarul” Universităţii Craiova

Trupa din Bănie ar fi foarte interesată să îl transfere pe Daniel Celea, al cărui contract cu Chindia Târgovişte este aproape de final.

Apărătorul central a avut parte de un sezon şi jumătate impresionant la Târgovişte, dar, fiind fan al Universităţii Craiova de mic, dacă o ofertă se iveşte, Celea nu va refuza.

În iarnă trecută, când avea doar şase luni de contract rămase, jucătorul Chindiei vorbea deschis despre dorinţa sa de a evolua în Bănie.

După o perioadă mai nereuşită în Polonia, am profitat de oportunitatea de a veni în România şi am jucat aproape meci de meci, mi-am câştigat un nume la nivelul primei ligi.

Dorinţa mea cea mare este să joc pentru Universitatea Craiova, pentru că visul copilăriei mele a fost să joc pe 'Ion Oblemenco'. Sper ca în viitorul apropiat să se întâmple acest lucru.

Eu am încredere în mine şi sunt convins că, dacă voi fi sănătos şi voi juca, mi se va îndeplini acest vis, de a juca la Universitatea Craiova.

Îmi doresc să fac un pas înainte, să mă lupt pentru titlu, să mă bat pentru trofee. Am avut în vară o ofertă de la Rapid, dar mi-am dorit să am continuitate şi am rămas la Chindia.

Îmi doresc să rămân în Oltenia şi voi refuza orice altă ofertă, indiferent că ar fi din Bucureşti, dacă voi avea ocazia să vin aici.

Orice jucător se gândeşte şi la echipa naţională, dar este destul de greu ca de la Chindia să fac pasul la naţională.

Un transfer la Universitatea Craiova şi o convocare la naţională ar fi ceva ideal pentru cariera mea” spunea Daniel Celea, la Oltenia TV.

viewscnt
Articole similare