Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu şi-a găsit echipă! Gazzetta dello Sport anunţă că românul are şanse mari să devină titular în Serie A

Ionuţ Radu şi-a găsit echipă! Gazzetta dello Sport anunţă că românul are şanse mari să devină titular în Serie A

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu se află la final de drum la Inter, odată cu venirea lui Andre Onana la Milano. Românul urmează să părăsească echipa, dar, deocamdată, doar sub formă de împrumut, iar portarul şi-ar fi găsit deja o formaţie nouă.

Ionuţ Radu se află la Inter din 2013, pe când avea doar 16 ani. Portarul făcuse pasul în Italia doar şase luni anterior, dar, impresionaţi de român, şefii de la Milano au decis să îl aducă de la Pergolettese.

Nouă ani mai târziu, Radu încă este legitimat la Inter, dar are doar cinci apariţii pentru prima echipă, motiv pentru care s-a decis că îşi doreşte să părăsească clubul.

Portarul român s-a resemnat că nu va fi titular la Inter odată cu venirea lui Andre Onana, mai ales după gafa de proporţii de la meciul cu Bologna, gafă decisivă în lupta pentru titlu.

Înlocuindu-l pe accidentatul Handanovic, Ionuţ Radu a costat-o cel puţin un punct pe echipa sa, după ce a greşit decisiv la unul dintre golurile Bolognei, din înfrângerea 1-2 a milanezilor.

Perisic a aruncat de la margine, iar balonul se îndrepta spre Ionuţ Radu, care intenţiona să degajeze, dar portarul a ratat mingea, iar Sansone, aflat în pressing, a reuşit să înscrie cu uşurinţă.

Gazzetta dello Sport anunţă că Ionuţ Radu şi-a găsit echipă

Câţiva dintre colegii lui Radu încă îl consideră vinovat pe goalkeeper pentru ratarea titlului, iar acesta este decis să plece de pe San Siro în vară.

Conform Gazzetta dello Sport, românul şi-ar fi găsit deja şi echipă, nou-promovata Cremonese, pentru care evoluează şi Dennis Politic.

Jurnaliştii italieni anunţă că Radu ar urma să fie împrumutat la Cremonese, întrucât vicecampioana din Serie B urmează să îşi piardă titularul dintre buturi, la rândul său împrumutat, Marco Carnesechi.

Portarul de doar 21 de ani a fost trimis în al doilea eşalon de Atalanta, dar ar urma să revină la club în această vară, pentru a îi face competiţie lui Juan Musso.

Este un caz de acum sau niciodată pentru Ionuţ Radu, care, ajuns la 25 de ani, are nevoie de meciuri pentru a putea aspira să continue într-un campionat de top.

Afla mai multe despre: ionuţ radu 

viewscnt
Articole similare