Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase a semnat! MM: ”Nu ştiu de ce a preferat varianta asta” | EXCLUSIV

Florin Tănase a semnat! MM: ”Nu ştiu de ce a preferat varianta asta” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre situaţia actuală a lui Florin Tănase. De mult timp se tot vorbeşte despre o plecare a căpitanului FCSB-ului, iar Besiktas ar fi foarte interesată să îl aducă la Istanbul în această vară.

Florin Tănase este disponibil pentru doar trei milioane de euro încă din vara trecută, însă nici acum nu a primit vreo ofertă care să corespundă cerinţelor FCSB-ului.

Atunci când Gigi Becali i-a prelungit contractul, cele două părţi au convenit ca clauza de reziliere să fie redusă de la cinci milioane de euro la trei.

În ciuda presupusului interes din partea mai multor echipe, atât din Europa, cât şi din ţările arabe, căpitanul FCSB-ului încă este la club, iar acum a luat o decizie neaşteptată.

Impresariat de Giovanni Becali de ani buni, Florin Tănase a ales să semneze cu un nou agent, italianul Federico Pastorello.

Firma de impresariat deţinută de acesta îi are în ”palmares”, printre alţii, pe Romelu Lukaku (Chelsea), Arthur (Juventus), Federico Bernadeschi (Juventus) sau Alex Meret (Napoli).

Florin Tănase a semnat

MM Stoica a dezvăluit că a fost surprins de decizia lui Florin Tănase, dar că aceasta nu a cauzat vreo ceartă între el şi Giovanni Becali.

În plus, managerul general de la FCSB a afirmat că nu crede în interesul lui Besiktas pentru Tănase şi că acesta are alte criterii pentru a alege o nouă echipă în afara banilor.

Tănase e clar... are clauză. Besiktas nu are niciun ban. Besiktas va ajunge cu salarii cum n-a avut salarii în istoria clubului.

Nu ştiu de ce a preferat varianta asta, ştiu că a semnat cu Pastorello, fără ceartă cu Giovanni. E cel mai relaxat fotbalist pe care îl cunosc.

E jucător de echipă, are două titluri de golgheter. Am vorbit cu Tănase o oră şi jumătate, e relaxat. Nu e doar despre salariu, e foarte deştept şi nu se grăbeşte. E genul de jucător care n-ar semna oriunde, doar că sunt bani mai mulţi.

Gândeşte şi sportiv, nu vrea într-o echipă în care nu se joacă fotbal, chiar dacă are salariu mare. Ăsta e Tănase”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare