Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroic! Ucraina a învins Scoţia în deplasare şi joacă finala pentru Cupa Mondială din Qatar. Yarmolenko, Yaremchuk şi Dovbyk au dat lovitura la Glasgow

Eroic! Ucraina a învins Scoţia în deplasare şi joacă finala pentru Cupa Mondială din Qatar. Yarmolenko, Yaremchuk şi Dovbyk au dat lovitura la Glasgow

Cupa Mondială

Comentarii

Naţionala Ucrainei a câştigat în deplasare semifinala traseului A al barajului european de calificare. Scoţia a fost învinsă cu 3-1, pe teren propriu.

Ucraina continuă traseul spre Campionatul Mondial

Înaintea meciului de la Glasgow, opt echipe sperau la calificarea la Cupa Mondială din Qatar, programată între 21 noiembrie şi 18 decembrie

Miercuri, Ucraina s-a impus în Scoţia, într-un meci din semifinalele traseului A al barajului european de calificare. Jocul era programat iniţial la 24 martie, dar a fost amânat din cauza invadării Ucrainei de câtre Rusia.

Scoţienii au dominat doar finalul partidei, când Ucraina conducea cu 2-0 şi s-a retras pentru a conserva rezultatul. 

Mai întâi Yarmolenko, în minutul 33, a marcat, ca mai apoi Yaremchuk să înscrie imediat după ieşirea de la cabine, în minutul 49. Scoţienii s-au trezit abia pe finalul partidei. McGregor a redus din diferenţă în minutul 79. 

Spaţiile lăsate în defensivă de scoţieni au fist fructificate la ultima fază de Dovbyk, cel care a stabilit scorul final, 3-1. 

Ucraina va evolua pe 5 iunie, la Cardiff, cu Ţara Gaililor, un meci care va stabili a XIII-a şi ultima reprezentantă a Europei la CM.

Învingătoarea de pe traseul A va juca la turneul final în Grupa B, alături de Anglia, SUA şi Iran.

Ultima echipă calificată la Cupa Mondială din Qatar va fi cunoscută la 14 iunie, după barajul Oceania-CONCACAF, dintre Noua Zeelandă şi Costa Rica. Învingătoarea va face parte din Grupa E, cu Spania, Germania şi Japonia.

 

Afla mai multe despre: scotia ucrainaucraina 

viewscnt
Articole similare