Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaz Metan se desfiinţează, dar reînvie din propria cenuşă! Anunţul făcut de Eric: ”Voi fi director în cadrul noului club”

Gaz Metan se desfiinţează, dar reînvie din propria cenuşă! Anunţul făcut de Eric: ”Voi fi director în cadrul noului club”
Comentarii

Afectată de grave probleme financiare, Gaz Metan a încheiat sezonul cu -38 de puncte şi cu un lot format aproape exclusiv din juniori crescuţi de club. Ofată cu încheierea sezonului şi retrogradarea în Liga 2, echipa medieşeană urmează să se desfiinţeze.

Gaz Metan urmează să se desfiinţeze în urma sezonului dezastruos pe care l-a avut, care s-a soldat, desigur, cu o retrogradare.

Formaţia medieşeană a încheiat îngenuncheată sezonul, cu -38 de puncte, şi este îngropată în datorii.

Aşadar, clubul va înceta să existe, dar susţinătorii lui Gaz Metan deja au luat măsuri pentru ca fotbalul să nu moară la Mediaş.

Eric, fostul jucător al medieşenilor, a dezvăluit că o nouă echipă a fost înfiinţată, care îşi va începe aventura în Liga 4.

Gaz Metan se desfiinţează, dar reînvie din propria cenuşă

Din păcate, Gaz Metan este acum în insolvenţă şi nu mai e nicio şansă pentru a se salva de la faliment.

Noi deja am creat o echipă nouă la Mediaş, însă nu pot să ofer detalii sau nume pentru că aşteptăm să definitivăm cu actele.

Eu şi mai mulţi oameni de fotbal din Mediaş, care au jucat sau au antrenat acolo, ne-am implicat şi am înfiinţat această echipă care va începe să joace în Liga 4.

Actuala echipă care a retrogradat se va desfiinţa, cam aşa se vorbeşte. Surse oficiale nu sunt, dar cam aşa se vorbeşte. Motivul este că nu vine nimeni cu bani.

Obiectivul este promovarea din primul an în Liga 3, apoi când ajungem în Liga 2, vom vedea ce buget reuşim să strângem.

Dar am înţeles că sponsorul Romgaz este dispus să ne ajute. Eu voi fi director în cadrul clubului, nu antrenor.

Vreau să mă ocup de tot ce înseamnă baza de juniori. Pentru că noul club va prelua toate grupele de copii de la Mediaş şi echipa de fotbal feminin”, a declarat Eric.

De asemenea, fanii lui Gaz Metan au emis un comunicat prin care dezvăluiau că noua echipă deja are parte de susţinere.

Din fericire, lucrurile par să se mişte destul de repede la Mediaş. Cu un Gaz Metan care mai trăieşte doar în amintirile noastre, o nouă echipă apare în oraşul de pe Târnava Mare!

Foşti jucători şi antrenori la Gaz Metan şi-au unit forţele cu speranţa că va renaşte o nouă echipă în oraş, care pe viitor să poată câştiga palmaresul, numele şi culorile actualei echipe.

Cu Ionuţ Buzean în funcţia de preşedinte şi mai mulţi membri fondatori, printre care Cristian Pustai, Eric de Oliveira, Eugen Pârvulescu, Doru Dudiţă, Dorin Roşca şi Iosif Biro, viitorul club va prelua toate grupele de juniori, iar echipa de seniori va fi alcătuită exclusiv din fotalişti crescuţi şi formaţi la Mediaş.

După primele discuţii avute cu unul dintre membri fondatori, putem confirma că se anunţă un proiect solid şi interesant.

Clubul va fi susţinut de sponsori importanţi care şi-au dat deja acordul de a fi lângă noua echipă.

Cu un buget peste ligile a 4-a şi a 3-a, obiectivul principal al clubului este accesul în Liga a 2-a prin promovări succesive în următoarele sezoane.

În momentul de faţă s-au demarat discuţii cu Transgaz şi Primăria Mediaş în vederea utilizării Stadionului Municipal pentru disputarea meciurilor de pe teren propriu.

Toate detaliile despre această nouă echipă a oraşului vor fi dezvăluite în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc după obţinerea tuturor aprobărilor necesare înfiinţării acesteia.

Pe această cale dorim să facem publică intenţia suporterilor echipei Gaz Metan Mediaş de a susţine noua echipă în cazul în care proiectul este unul solid din toate punctele de vedere”, se arată în comunicatul suporterilor.

Afla mai multe despre: gaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare