Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, gafă uriaşă în Serie A! Inter Milano a pierdut meciul cu Bologna din cauza românului. Eroarea comisă în plină luptă pentru titlu | VIDEO

Ionuţ Radu, gafă uriaşă în Serie A! Inter Milano a pierdut meciul cu Bologna din cauza românului. Eroarea comisă în plină luptă pentru titlu | VIDEO

Serie A

Comentarii

Portarul român Ionuţ Radu (24 de ani) a fost titular pentru Inter Milano, în deplasarea din etapa cu numărul 34, cu Bologna. Totuşi, Radu şi-a îngropat echipa, iar gazdele au marcat al doilea gol după gafa portarului.

Ionuţ Radu, titular în Bologna - Inter Milano

UPDATE | La primul meci în Serie A în acest sezon, Ionuţ Radu a gafat! Inter a deschis scorul în minutul al treilea, prin Perisic, dar Arnautovic a egalat în minutul 28, iar campioana en titre a continuat să atace pentru a reveni pe primul loc. 

În plină cursă pentru titlu cu AC Milan, fostul portar al naţionalei României U21, Ionuţ Radu, şi-a trădat echipa. 

În minutul 81, după ce mingea a fost trimisă la el, portarul lui Inter a dat pe lângă balon, în încercarea de a pasa, iar Sansone doar a împins mingea în poartă. 

În urma acestui rezultat, AC Milan a rămas lider în Serie A, cu 74 de puncte, în timp ce Inter e pe locul secund, cu 72 de puncte. 


Campioana en titre poate ajunge pe primul loc în Serie A cu Ionuţ Radu în poartă. În deplasarea cu Bologna, românul a primit o şansă nesperată, într-o perioadă în care agentul său susţine că o va părăsi pe echipe antrenată de Simone Inzaghi, în vară. 

Titularul de drept, veteranul Samir Handanovic (37 de ani), a devenit indisponibil cu câteva ore înaintea partidei de pe Dall'Ara. 

Handanovic a acuzat o durere la spate şi a fost sfătuit să nu forţeze. Astfel, Inzaghi l-a trimis pe Ionuţ Radu în poarta lui Inter Milano, iar veteranul a fost trecut pe banca de rezerve. 

Pentru Ionuţ Radu este primul meci din Serie A în acest sezon şi al doilea din actuala stagiune, după ce a mai evoluat în Cupa Italiei. 

Pe 19 ianuarie, Inter Milano a învins-o în optimile Cupei Italiei pe Empoli, după loviturile de departajare, cu jucătorul român titular şi integralist.

  • Bologna: Skorupski - Soumaoro, Medel, Theate - De Silvestri, Svanberg, Schouten, Soriano, Hickey - Arnautovic, Barrow
  • Inter: I. Radu - Skriniar, De Vrij, Dimarco - Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic - Martinez, Correa 

Afla mai multe despre: ionut raduionut radu bologna inter milanointer milano 

viewscnt
Articole similare