Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie dinspre fostul staff al României după ce Edi Iordănescu a spus că a preluat o naţională nefuncţională: "Aseară nu am văzut asta" | EXCLUSIV

Prima reacţie dinspre fostul staff al României după ce Edi Iordănescu a spus că a preluat o naţională nefuncţională: "Aseară nu am văzut asta" | EXCLUSIV
Comentarii

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi în naţionala României, a oferit o primă reacţie despre constatarea lui Edi Iordănescu.

Nicolae Dică, după Muntenegru - România 2-0

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

La finalul partidei, Edi Iordănescu a oferit primele explicaţii. Printre altele, selecţionerul a transmis că a preluat o naţională nefuncţională. 

Fostul secund al României, Nicolae Dică, în mandatul lui Mirel Rădoi, o oferit o primă reacţie. Fostul staff a fost direct vizat de declaraţiile lui Edi Iordănescu. 

"Nu, nu sunt de acord cu asta. Rezultatele avute de noi arătau că echipa începuse să funcţioneze şi părea pe un drum bun. Noi poate făceam rezultate negative la început, dar marcam, puneam probleme. Aseară nu am văzut. Noi ne-am dus peste adversar, am încercat să facem lucruri, apoi uşor, uşor, am reglat lucrurile. N-a mai vrut Mirel Rădoi să rămână, eu am insistat să rămânem. 

Eu m-am bucurat când a venit Edi, l-am urmărit la CFR Cluj, la FCSB, şi m-am bucurat, că i-am văzut filosofia de joc", a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport. 

Totuşi, Dică a remarcat şi minusurile tricolorilor din meciul cu Muntenegru. 

"Nu mă aşteptam, nimeni nu se aştepta la un joc aşa de modest cum a făcut naţionala. Nu vreu să-i iau apărarea lui Edi, dar să fiu cel care se gândeşte că e primul meci oficial la naţională şi să încercăm să gândim pozitiv, chiar dacă după meciul de aseară nu avem speranţe. Aseară, naţionala a arătat rău. 

Am văzut declaraţia lui Edi şi ne-am obişuit. A zis că s-au antrenat foarte bine jucătorii, dar a venit meciul. Jucătorii sunt receptivi la antrenament, apoi vine meciul. Pe teren intervine personalitatea jucătorului, tu îi dai anumite lucruri, dar pe teren depinde de el. 

Din punct de vedere al pregătirii, de când eram noi, nu ai ce să le reproşezi jucătorilor. Noi eram mulţumiţi", a mai spus fostul secund al naţionalei.  

 

 

Afla mai multe despre: nicolae dicamirel radoiedi iordanescuromaniamuntenegru romania 

viewscnt
Articole similare