Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, nemulţumit de modul cum este făcută selecţia la echipa naţională: ”Am impresia că noi chemăm câteodată doar de dragul de a chema unii jucători!” EXCLUSIV

Basarab Panduru, nemulţumit de modul cum este făcută selecţia la echipa naţională: ”Am impresia că noi chemăm câteodată doar de dragul de a chema unii jucători!” EXCLUSIV
Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Au marcat Mugosa ’66 şi Vukcevic ’87. Ambele goluri au venit după greşeli ale lui Chiricheş. Basarab Panduru a fost nemulţumit de modul cum este făcută selecţia la echipa naţională. Expertul Orange Sport susţine că nu este de ajuns să fii titular la echipa de club şi să joci bine în Liga 1. 

De asemenea, Basarab Panduru nu a înţeles ideea de joc a lui Edi Iordănescu şi strategia pe care a pregătit-o pentru meciul cu Muntenegru. 

 ”Am impresia că noi chemăm câteodată doar de dragul de a chema unii jucători!”

”Asta este liga 1, nu ai ce sa faci. Sunt jucători care indiferent cât de bine joacă în campionatul nostru, trebuie să te gândeşti dacă sunt de echipa naţională. Nu înseamnă că dacă joci, de ajuns doar să joci titular la o echipă. Nu! Ca să treci la naţională trebuie să faci mai mult şi mai concret decât mulţi. Am impresia că noi chemăm câteodată doar de dragul de a chema unii jucatori. 

Nu pot să mă pun în mintea lui să văd ce a vrut, dar probabil că la cum a jucat, asta a vrut, dacă ştii că aia se apără şi tu bagi doi oameni de viteza în stânga şi dreapta, înseamnă că ai vrut să stai la centrul terenului şi ai vrut să joci în spatele lor pe viteza celor 2, probabil. Ai vrut să stai acolo în propriul teren să nu iei bătaie”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: românia-panduru-muntenegru 

viewscnt
Articole similare