Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunerea lui Gică Popescu după umilinţa din Muntenegru: ”Am încercat de patru ori cu ei, alţii! Aduci cei mai talentaţi tineri, faci o echipă cu ei”. Critici dure pentru ”tricolori”

Propunerea lui Gică Popescu după umilinţa din Muntenegru: ”Am încercat de patru ori cu ei, alţii! Aduci cei mai talentaţi tineri, faci o echipă cu ei”. Critici dure pentru ”tricolori”
Comentarii

România a pierdut umilitor primul meci din această ediţie a Nations League, scor 0-2, în deplasare, împotriva lui Muntenegru. Vlad Chiricheş a gafat decisiv la ambele goluri, dar acesta nu poate fi considerat complet vinovat pentru rezultat, având în vedere că nici măcar un jucător nu a dat randament.

România a pierdut primul meci din această ediţie a Nations League, scor 0-2, împotriva lui Muntenegru, după ce Vlad Chiricheş a gafat la ambele goluri.

Vina nu poate fi atribuită total căpitanului însă, întrucât niciunul dintre elevii lui Edi Iordănescu nu s-a ridicat la aşteptările dinaintea meciului.

În urma partidei, Gică Popescu a afirmat că România trebuie să renunţe la mai toţi jucătorii din vechea gardă şi să o ia de la capăt.

Preşedintele Farului a amintit unde era echipa naţională pe vremea sa şi a lui Hagi, comparat cu unde este acum.

Propunerea lui Gică Popescu după umilinţa din Muntenegru

Nu ne-am calificat din 2016, am pierdut trei calificări şi văd anumiţi jucători care mai vin la echipa naţională.

Băi, oameni buni, dacă am încercat de patru ori cu ei şi nu reuşesc, înseamnă că nu sunt competitivi!

Atunci iau o echipă de tineri, cei mai talentaţi, şi o formez. Le dau două calificări, atât cât e necesar să-i faci competitivi şi să-i faci să joace.

Hai să facem ceva! Ăştia nu sunt competitivi, naţionala nu are rezultate cu ei. Alţii! Cu ei ştim ce se întâmplă, pierdem calificări.

Le dau un sfat, dacă au demnitate, să se ducă în faţa oglinzii, să-şi dea câteva perechi de palme şi la meciul următor să dovedească că au înţeles ceva.

Un asemenea rezultat ruşinos lasă urme. Să câştige meciul următor şi să schimbe atitudinea.

La echipa naţională nu e vorba de bani, nu e vorba de contracte, la echipa naţională e suflet, e atitudine, e respect pentru tricolor.

Băieţii ăştia niciunul dintre ei nu a arătat respect pentru culorile tricolore. Nu poţi să vii la echipa naţională dacă nu simţi tricoul echipei naţionale, dacă nu simţi atunci când îl îmbraci.

Echipa naţională noi am făcut-o respectată, noi am făcut să se vorbească în Muntenegru de echipa naţională de Hagi, de Popescu, de Răducioiu, de Petrescu, de Lupescu. Dumitrescu.

Voi încetul cu încetul faceţi să aibă lipsă de respect toată lumea fotbalistică prin ceea ce fac oamenii ăştia. Noi am muncit zece ani de zile şi am adus-o pe locul cinci în lume, păi ei ce fac acum?

Prin lipsă de atitudine şi prin nesimţire. Asta fac ei când vin la echipa naţională, au o atitudine nesimţită.

Nu ştiu cum face Iordănescu, dar trebuie să găsească acea baghetă să motiveze jucătorii”, a declarat Gică Popescu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare