Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Petrolul Ploieşti a renunţat la doi jucători după revenirea în Liga 1: ”Nu vor mai continua cu formaţia noastră”

OFICIAL | Petrolul Ploieşti a renunţat la doi jucători după revenirea în Liga 1: ”Nu vor mai continua cu formaţia noastră”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a reuşit să revină în Liga 1 după şase ani de absenţă, după ce a câştigat Liga 2 în sezonul de abia încheiat. Înaintea noii stagiuni, formaţia prahoveană a anunţat două plecări notabile de la club.

Petrolul Ploieşti a reuşit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc după şase ani de absenţă, Nae Constantin conducându-i pe prahoveni către titlu în Liga 2.

Deşi nu au dispus de un buget la fel de generos ca în anii trecuţi, ploieştenii au început incredibil sezonul şi au reuşit să ţină de primul loc până la final, chiar dacă au avut emoţii spre sfârşit.

Aşadar, Constantin are misiunea de a îşi completa lotul pentru a face pasul în Liga 1 şi ia în calcul mutări pentru unii dintre veteranii campionatului nostru, precum Constantin Budescu sau Vinicius.

Totuşi, pentru a menţine un oarecare echilibru financiar, Petrolul trebuie să şi renunţe la câţiva jucători, iar duminică a anunţat două plecări notabile.

Marius Chindriş şi Viorel Lică nu vor mai evolua pentru ploieşteni şi în stagiunea viitoare, după ce au însumat 18 şi 10 apariţii respectiv în sezonul proaspăt încheiat.

Petrolul Ploieşti a renunţat la doi jucători după revenirea în Liga 1

Mulţumim Marius Chindriş! Mulţumim Viorel Lică! Mijlocaşul Marius Chindriş şi fundaşul central Viorel Lică, doi dintre fotbaliştii care ne-au fost alături în lupta pentru promovare, nu vor mai continua cu formaţia noastră şi în stagiunea următoare.

Marius Chindriş îşi va încheia, astfel, cea de-a doua perioadă petrecută în tricoul „galben-albastru”. Cu Petrolul, Marius a bifat o promovare in Liga 2, la capătul sezonului 2017-2018, şi, după revenirea la Ploieşti în toamna trecută, a contribuit la accederea în primul eşalon.

Pentru echipa noastră, mijlocaşul central a totalizat 47 de apariţii oficiale, în ultimul sezon având 18 meciuri jucate în Liga 2 şi Cupa României.

La rândul său, venit la Petrolul la începutul anului 2021, Viorel Lică a bifat 19 apariţii pentru „lupi”, în campionat şi în Cupa României, pe parcursul unui sezon şi jumătate.

Clubul nostru le mulţumeşte ambilor pentru munca depusă la Petrolul şi le urează mult succes în carieră viitoare!”, se arată în comunicatul emis de Petrolul.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare