Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Părtaş la umilinţa din Muntenegru, dar ofertat de două echipe importante! ”Tricolorul” care se poate transfera în Spania

Părtaş la umilinţa din Muntenegru, dar ofertat de două echipe importante! ”Tricolorul” care se poate transfera în Spania
Comentarii

Echipa naţională a României s-a făcut râs la debutul în Nations League, fiind învinsă fără drept de apel de Muntenegru, scor 0-2. În ciuda acestei umilinţe, unul dintre ”tricolorii” implicaţi încă are şanse bune să prindă un transfer important.

Echipa naţională a României a debutat cu stângul în această ediţie a Nations League, după ce a fost înfrântă de Muntenegru, scor 0-2.

Vlad Chiricheş a gafat la ambele goluri, dar pretaţia căpitanului nostru doar a fost reprezentativă jocului întregii echipe, care nu a contat deloc în nicio fază a meciului.

Elevii lui Edi Iordănescu au eşuat să trimită vreun şut pe poartă şi au fost învinşi fără drept de apel de un adversar mult mai slab cotat, cel mai slab cotat din grupă.

Vlad Chiricheş are şanse minime să mai continue la Sassuolo, atât din pricina prestaţiei de la naţională, cât şi din cauza sfârşitului slab de sezon, dar şi partenerul său din apărare este aproape de un transfer.

Adrian Rus este unul dintre puţinii jucători care au impresionat pentru România după venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică şi se pregăteşte pentru o plecare din Ungaria.

Părtaş la umilinţa din Muntenegru, dar ofertat de două echipe importante

Conform Playsport, jucătorul lui MOL Fehervar a fost ofertat de două echipe importante din Europa, Grasshoper Zurich, fosta campioană a Elveţiei, şi Levante, proaspăt retrogradată din LaLiga.

În vârstă de 26 de ani, Rus a jucat exclusiv în Ungaria la nivel de seniori, în afara unui împrumut la Sepsi, şi se pregăteşte să plece după şapte ani din campionatul maghiar.

Titular de drept la MOL Fehervar, fotbalistul cu 11 apariţii pentru echipa naţională a fost om de bază în apărarea maghiarilor în acest sezon şi a contribuit la calificarea echipei în Conference League.

MOL Fehervar va intra în al doilea tur preliminar al competiţiei, la fel ca echipele din Liga 1, după ce s-a clasat pe locul al patrulea la finalul acestui sezon.

Achiziţionat de trupa maghiară în 2019, în schimbul sumei de 250.000 de euro, Adrian Rus a însumat 69 de apariţii pentru actuala sa echipă, în care a contribuit un gol şi trei pase decisive.

Afla mai multe despre: adrian rus 

viewscnt
Articole similare