Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Chiricheş, transfer-bombă după "coşmarul" de la naţională! Patronul celebru îl vrea, într-un campionat de top

BREAKING | Chiricheş, transfer-bombă după "coşmarul" de la naţională! Patronul celebru îl vrea, într-un campionat de top

Stranieri

Comentarii

Vlad Chiricheş (32 de ani) poate prinde un transfer-bombă după "coşmarul" trait la naţională prin prisma greşelilor care au adus în înfrângerea în faţa Muntenegrului (0-2) în debutul grupei de Liga Naţiunilor. Patronul celebru al Monzei, Silvio Berlusconi, îl vrea la nou-promovata din Serie A.

În aceste zile, Vlad Chiricheş - căpitanul echipei naţionale a României -, este în centrul atenţiei după ce a greşit la ambele goluri încasate în înfrângerea suferită cu Muntenegru (0-2) în Liga Naţiunilor. Totuşi, fundaşul poate prinde un transfer important.

BREAKING | Chiricheş, transfer-bombă după "coşmarul" de la naţională! Patronul celebru îl vrea, într-un campionat de top

Cel mai experimentat fundaş central pe care România îl are în acest moment la dispoziţie, Vlad Chiricheş, este la un pas de un transfer important, care să-l facă să uite de meciul de coşmar făcut în tricoul naţionalei României - fiind vinovat la ambele goluri încasate de tricolori pe terenul Muntenegrului, 0-2 la Podgorica.

Patronul celebru al Monzei, Silvio Berlusconi, fost patron la AC Milan şi premier al Italiei, îl vrea pe Vlad Chiricheş la echipa sa, nou promovată în Serie A, scrie site-ul monza-news.it, care citează Gazzetta dello Sport. Astfel, Chiricheş nu ar face decât să schimbe echipa în Serie A, un campionat de top din Europa.

Potrivit sursei citate, relaţiile dintre Monza şi Sassuolo sunt foarte bune, după ce în trecut Davide Frattesi (22 de ani) a fost împrumutat de gruparea din Reggio-Emilia. În acest context, Monza vrea să facă din nou afaceri cu Sassuolo şi să-l transfere pe Vlad Chiricheş, fost la FCSB, Tottenham şi Napoli.

În afara lui Vlad Chiricheş, Monza mai vrea doi jucători de la Sassuolo, pe fundaşul turc Kaan Ayhan şi pe francezul Gregoire Defrel, atacant lateral.

Sezonul trecut, Vlad Chiricheş a jucat 29 de meciuri în Serie A pentru Sassuolo, dar n-a reuşit să marcheze sau să ofere pase de gol şi a strâns nu mai puţin de 2.301 minute pe teren.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Vlad Chiricheş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: vlad chirichestransferserie amonza 

viewscnt
Articole similare