Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş, distrus după cele două gafe cu Muntenegru. Explicaţiile căpitanului naţionalei: ”Probabil am fost puţin surprinşi de agresivitatea lor!”

Vlad Chiricheş, distrus după cele două gafe cu Muntenegru. Explicaţiile căpitanului naţionalei: ”Probabil am fost puţin surprinşi de agresivitatea lor!”
Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Au marcat Mugosa ’66 şi Vukcevic ’87. Ambele goluri au venit după greşeli ale lui Chiricheş. Căpitanul naţionalei României, Vlad Chiricheş, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Muntenegru, scor 0-2, că îşi asumă întreaga responsabilitate pentru eşec.

”Probabil am fost puţin surprinşi de agresivitatea lor!”

“Îmi asum întreaga responsabilitate pentru eşecul ăsta. Am făcut două greşeli care au costat echipa naţională. Ei nu şi-au creat ocazii de gol. Jocul nu a fost extraordinar, au avut ocazii doar la cele două greşeli ale mele. Îmi pare rău pentru jucători, sper să nu îi afecteze foarte mult şi în Bosnia să facem un meci mai bun şi echipa să câştige. 

Probabil am fost puţin surprinşi de agresivitatea lor. Cred că au fost puţini mai proaspeţi decât noi, mai puternici în fiecare duel şi jocul nu a fost foarte bun din partea noastră. Nu putem să găsim un alibi din accidentarea lui Cristea. Sper să fie bine şi să îşi revină. 

E normal să discut cu Creţu. O chestie de organizare. Am încercat ca el să stea mereu în faţa fundaşilor, să sară cu atacantul, să nu avem probleme pe profunzime. Cum am spus, nu cred că şi-au creat ocazii, doar din cele două greşeli.

Eu sper ca această înfrângere să aibă un impact în vestiar şi ca fiecare să dea mai mult. Să fim mai încrezători, să jucăm mai mult. Clar că tricoul echipei naţionale îţi dă o anumită responsabilitate şi trebuie să vii în cea mai bună formă să ajuţi echipa să câştige”, a spus Vlad Chiricheş, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: românia-muntenegru-chiricheş 

viewscnt
Articole similare