Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine sare în apărarea lui Vlad Chiricheş după gafele din Muntenegru - România 2-0: ”E un exemplu pentru ceilalţi!” EXCLUSIV

Cine sare în apărarea lui Vlad Chiricheş după gafele din Muntenegru - România 2-0: ”E un exemplu pentru ceilalţi!” EXCLUSIV
Comentarii

Nicolae Dică a fost prezent în studioul Orange Sport, unde a vorbit despre eşecul surprinzător pe care l-a suferit România în Nations League.

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor au marcat Mugosa ’66 şi Vukcevic ’87. Ambele goluri au venit după greşeli ale lui Chiricheş.

Fundaşul care evoluează în campionatul italian a fost aspru criticat după partida cu Muntenegru, dar fostul secund al lui Rădoi, Nicolae Dică, a sărit în apărarea fundaşului. El susţine că l-a antrenat şi a auzit doar lucruri bune despre el. De asemenea, Dică consideră că Vlad Chiricheş este un exemplu pentru ceilalţi jucători. 

”E un exemplu pentru ceilalţi!” 

”L-am antrenat pe Chiricheş. L-am văzut cum e. Auzisem lucruri bune şi am văzut cum e la naţională. E căpitanul echipei şi e un exemplu pentru ceilalţi jucători. Se întâmplă să faci greşeli. A ieşit după joc să spună că a greşit, şi-a asumat, e bine că a făcut asta. 

Îi cunosc pe jucători, da. Lipsa de încredere, practic. Ştiu ce pregăteam noi şi ce doream noi şi de multe ori eram criticaţi. S-a dovedit că în timp poţi face anumite lucruri, cum am făcut noi, lucruri bune şi mai puţin bune. Aseară nu am văzut. Şi noi am fost criticaţi când luam un jucător de afară care juca mai puţin, în detrimentul unui jucător din Liga 1 care juca mai mult... E diferenţă mare de nivel, de asta luam”, a spus Nicolae Dică, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dică-românia-chiricheş 

viewscnt
Articole similare