Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Vedeta FCSB, ofertă din grupele Ligii Campionilor! Clubul uriaş, negocieri de ULTIMĂ ORĂ

ALERTĂ | Vedeta FCSB, ofertă din grupele Ligii Campionilor! Clubul uriaş, negocieri de ULTIMĂ ORĂ

FCSB

Comentarii

Vedeta FCSB, Darius Olaru (24 de ani), este dorit de o echipă din grupele Ligii Campionilor, care va "trimite o ofertă" pentru transferul mijlocaşului.

FCSB poate da un nou tun financiar pe piaţa transferurilor. De această dată, Darius Olaru este cel care poate umple conturile FCSB şi ale lui Gigi Becali. Un club uriaş din Europa, care a jucat în grupele Ligii Campionilor sezonului trecut, îl vrea pe Olaru.

Vedeta FCSB, ofertă din grupele Ligii Campionilor! Clubul uriaş, negocieri de ULTIMĂ ORĂ cu Gigi Becali

La capătul unui sezon excelent pentru el, Darius Olaru poate prinde un transfer uriaş în perioada de mercato din această vară. Potrivit presei din Portugalia, Benfica este interesată de Darius Olaru şi "va trimite o ofertă" către clubul lui Gigi Becali.

Un club uriaş, de mare tradiţie din Europa, Benfica a jucat în grupele Ligii Campionilor în sezonul trecut şi a reuşit să bată Barcelona pe teren propriu cu 3-0. A mers în primăvara Europa League, dar în campionatul portughez a pierdut titlul în faţa lui Porto şi a terminat pe locul 3, sub Porto şi rivala din oraş, Sporting.

Benfica îi are în lot, ca mijlocaşi centrali, pe Joao Marios, Soualiho Meite, Paulo Bernardo şi Adel Taarabt.

Darius Olaru tocmai a încheiat, cu FCSB, poate cel mai bun sezon din carieră. Mijlocaşul central, "motorul" echipei roş-albastre, a jucat 37 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat de şase ori şi a livrat 12 pase de gol, în 2.887 de minute strânse pe teren.

  • 5,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 1 - un trofeu a câştigat Darius Olaru cu FCSB, Cupa României în 2020

Afla mai multe despre: darius olarufcsbofertabenficagigi becaliliga 1 

viewscnt
Articole similare