Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super-atacant pentru FCSB pentru noul sezon! Golgheterul cu care Gigi Becali atacă titlul şi grupele europene | EXCLUSIV

Super-atacant pentru FCSB pentru noul sezon! Golgheterul cu care Gigi Becali atacă titlul şi grupele europene | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a conturat echipa de start pentru noul sezon. Dacă finanţatorul FCSB, Gigi Becali, nu este convins să producă schimbări mari prin transferuri, atunci posturile jucătorilor sunt antamate.

Cine va fi atacantul central la FCSB în noul sezon

FCSB are de acoperit un post cheie în echipă. După plecarea lui Andrei Miron, echipa antrenată de Toni Petrea caută un nou fundaş central, care să-i fie alături lui Iulian Cristea în centrul defensivei. Ionuţ Nedelcearu a refuzat din start o venire la FCSB, iar variantele disponibile în acest moment sunt: Dragoş Nedelcu, Denis Haruţ şi Ovidiu Popescu. 

Însă, Gigi Becali caută şi un atacant central, poziţie pe care singurul jucător care s-a impus a fost Florin Tănase. 

De altfel, odată cu revenirea în formă a lui Florinel Coman, staff-ul tehnic şi Mihai Stoica au făcut aşezarea în teren a echipei în compartimentul ofensiv. 

Florin Tănase va fi folosit atacant central, Florinel Coman îi va lua locul lui Octavian Popescu în partea dreaptă a atacului, iar cel din urmă va fi trecut în linia celor trei mijlocaşi. 

"Atacant va fi Tănase la noi. Totul pleacă de la Coman, poate doar o singură poziţie, în stânga. Coman e jucător de top 3 la noi. Octavian Popescu poate juca mai multe posturi", a declarat Mihai Stoica. 

Pentru noul sezon, FCSB atacă titlul şi calificarea în grupa de Conference League cu golgheterul Ligii 1 în centrul ofensivei. Florin Tănase a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul recent încheiat, cu 19 goluri, iar căpitanul echipei din Berceni nu se grăbeşte să se transfere. 

"Tănase e clar... Are clauză. Besiktas nu are niciun ban. Besiktas va ajunge cu salarii cum n--a avut salarii în istoria clubului. 

Nu ştiu de ce a preferat varianta asta, ştiu că a semnat cu Pastorelo, fără ceartă cu Giovanni. E cel mai relaxat fotbalist pe care-l cunosc. E jucător de echipă, are două titluri de golgheter. 

Am vorbit cu Tănase o oră şi jumătate, e relaxat. Nu e doar despre salariu, e foarte deştept şi nu se grăbeşte. E genul de jucător care n-ar semna oriunde, doar că sunt bani mai mulţi. Gândeşte şi sportiv, nu vrea într-o echipă în care nu se joacă fotbal, chiar dacă are salariu mare. Ăsta e Tănase", a mai spus Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbflorin tanaseatacant fcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare