Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România nu scapă de un adversar important! Radunovic anunţă că vedeta Muntenegrului va fi în lot: "A venit azi la antrenament" | EXCLUSIV

România nu scapă de un adversar important! Radunovic anunţă că vedeta Muntenegrului va fi în lot: "A venit azi la antrenament" | EXCLUSIV
Comentarii

Fundaşul stânga al FCSB, Risto Radunovic, e anunţat titular în duelul Muntenegru - România, din Liga Naţiunilor. Apărătorul a susţinut că Stefan Jovetic s-a antrenat şi ar putea face parte din lot.

Radunovic, înainte de Muntenegru - România

Meciul naţionalei României cu Muntenegru, care se va disputa sâmbătă seară, de la ora 21.45, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor, va fi arbitrat de suedezul Andreas Ekberg.

Muntenegru nu se va putea baza doar pe una dintre vedetele echipei. Fundaşul lui Atletico Madrid, Stefan Savic, nu va juca în meciul cu tricolorii, dar atacantul Herthei Berlin, Stefan Jovetic, va face parte din lot, după cum anunţă Risto Radunovic. 

"Mă bucur că suntem în acelaşi grup şi mă bucur că jucăm în Muntenegru primul meci. Suntem numeroşi, pentru că avem patru meciuri şi e foarte foarte greu, dar avem şi noi puţine probleme, nu se ştie dacă rezolvăm până mâine. 

Despre Jovetic, selecţioenerul ştie mai multe. A venit azi la antrenament şi cred că va face parte din lot", a declarat fundaşul de la FCSB pentru Orange Sport. 

"Respectăm naţionala României, dar jucăm acasă şi vrem să câştigăm. Aveţi potenţial foarte mare şi e normal să-l ajut pe selectioner cu informaţii despre ce calitate au jucătorii şi atât. Sper să terminăm jocul sănătoşi, asta e cel mai important. E sfârşitul sezonului şi asta e cel mai important lucru. 

Da, zic că noi avem puţin mai multe informaţii despre ei decât ei despre noi", a mai spus fundaşul stânga al Muntenegrului. 

Afla mai multe despre: joveticmuntenegru romania 

viewscnt
Articole similare