Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru cu emblema lui Dinamo. Ce siglă ar putea folosi clubul în Liga 2: ”Săptămâna viitoare vedem dacă se concretizează”

Lovitură de teatru cu emblema lui Dinamo. Ce siglă ar putea folosi clubul în Liga 2: ”Săptămâna viitoare vedem dacă se concretizează”
Comentarii

Dinamo este obligată să-şi schimbe emblema, după ce Nicolae Badea - cel căruia îi aparţine sigla - a înştiinţat clubul că nu o mai poate folosi. Dar situaţia s-ar putea schimba din nou.

Pentru Dinamo şi suporterii ei a fost cel mai greu an din istoria clubului. Echipa a ajuns într-o situaţie financiară dezastruoasă şi a retrogradat, însă n-a fost singura problemă.

Dinamo a fost înştiinţată de Nicolae Badea că trebuie să înceteze să mai folosească celebra emblemă cu doi câini, deoarece îi aparţine.

Ce emblemă ar putea folosi Dinamo în Liga 2

În urmă cu aproape două luni, oficialii lui Dinamo au primit o înştiinţare de la Nicolae Badea că nu mai voie să utilizeze denumirea FC Dinamo, dar nici celebra emblemă cu cei doi câini.

Drept urmare, conducerea clubului a pornit un proces de rebranding. Numele echipei este acum SC Dinamo 1948 şi emblema urmează să fie şi ea schimbată.

Dar situaţia s-ar putea schimba din nou. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, susţine că a avut două discuţii cu Nicolae Badea, prin care fostul acţionar ar putea ceda din nou sigla, pe o perioadă nedeterminată.

Zăvăleanu susţine că va avea un răspuns definitiv în săptămâna care urmează. În cazul în care el va fi negativ, Dinamo urmează să folosească o altă siglă care a fost deja aleasă:

”Pe culori nu poate avea nimeni monopol. Pentru siglă am primit interdicţia de a o folosi comercial. Acum, suntem gata să dăm drumul la vânzarea de produse Dinamo, atât online, cât şi în Mall Veranda.

Am avut două discuţii cu domnul Badea şi există posibilitatea de a ne ceda sigla pe o perioadă nedeterminată, cu drept de folosinţă gratuită. Săptămâna viitoare vedem dacă se concretizează această înţelegere.

Dacă nu se va realiza, vom merge înainte cu rebranding şi vom vinde produsele cu noua siglă”, a declarat Răzvan Zăvăleanu după o întâlnire cu reprezentanţii DDB.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare