Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a trecut peste sfatul lui MM Stoica şi a transferat un jucător: ”M-am opus, dar n-am fost ascultat”. Patronul FCSB s-a lămurit imediat. EXCLUSIV

Gigi Becali a trecut peste sfatul lui MM Stoica şi a transferat un jucător: ”M-am opus, dar n-am fost ascultat”. Patronul FCSB s-a lămurit imediat. EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a transferat un jucător pe care ulterior l-a dat afară, chiar Mihai Stoica îl avertizase încă din faza negocierilor că nu are valoare pentru FCSB.

Patronul FCSB este recunoscut pentru deciziile impulsive pe care le ia, mai ales când vine vorba despre lot.

Deseori, Gigi Becali n-a ţinut cont de nicio părere şi a transferat jucători pe care ulterior i-a dat afară. Mihai Stoica a povestit la Orange Sport un astfel de caz.

Gigi Becali a trecut peste sfatul lui Mihai Stoica şi a transferat un jucător: ”M-am opus, dar n-am fost ascultat”

În vara trecută, Gigi Becali şi-a călcat pe unul dintre principii şi a fost de acord să transfere la FCSB jucători din străinătate, pe care nu i-a văzut niciodată jucând.

Printre alţii, la FCSB au ajuns astfel Zdenek Ondrasek şi Stipe Vucur. Ultimul s-a plâns într-un interviu pentru Fanatik.ro că n-a primit mai multe şanse.

Însă Mihai Stoica a subliniat din nou că Stipe Vucur nu are suficientă valoare pentru a juca la FCSB, lucru confirmat că încă nu şi-a găsit un alt angajament.

Managerul general al FCSB-ului a dezvăluit că el s-a opus transferului lui Stipe Vucur, însă Gigi Becali s-a încăpăţânat să-l transfere. După doar 4 meciuri, patronul FCSB l-a dat însă afară.

”Dacă Vucur avea discernământ şi-şi cunoştea valoarea, îi spunea din start că e jucător din liga a treia germană, eu nu am ce căuta acolo. Nu şi-a găsit angajament din august. Asta spune multe. Eu m-am opus transferului, dar n-am fost ascultat. Să vină Vucur, care zice că a jucat bine.

Nu a fost un meci, a fost un meci important, cu Karagandi. Erau strâmbi săracii. Te-au scos. Nu ştiau să se bucure. Nu am mai văzut aşa ceva. Vucur nu a dat o dată cu capul. A dat o dată cu capul, pasă de gol pentru ăia.

Să tacă din gură. Cine l-a intervievat trebuia să-i spună astea. Era lent ca lebăda. Îmi pare foarte rău”, a comentat Mihai Stoica la Orange Sport.

Stipe Vucur este şi acum liber de contract, deşi s-a despărţit de FCSB în urmă cu aproape 10 luni.

  • Ce a declarat Stipe Vucur în Fanatik: ”Nu vreau să vorbesc foarte mult despre Gigi Becali pentru că nu am nicio problemă personală cu el. Cred că este un om de afaceri abil şi are o personalitate bună, chiar dacă nu ne-am întâlnit niciodată. Dar pentru club şi pentru echipă ar fi excelent dacă nu ar fi atât de multă dramă şi haos. Lasă jucătorii să îşi facă meseria şi oferă-i timp antrenorului şi posibilitatea să ia propriile decizii. Iar după o perioadă de timp poţi să tragi concluzia dacă e bun sau nu. Nu e vorba despre mine, ci despre mulţi alţi jucători”

Afla mai multe despre: stipe vucur 

viewscnt
Articole similare